2777
2789
عنوان

به سرپرستی گرفتن یه دختر کولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 84 پست
هرکسی بتونه خودش کار بکته راضی نیست دخترشو بفرسته برای خدمتکاری

هعییی 

اینا دخترای ۱۴ ۱۵ سالشون زلیمان میکنن با همون بچه قنداقی زیر آفتاب گدایی میکنن

مادره جفت بچه هاش وسط جاده بدو بدو میکنن تا از پفک گندیده بخورن وایساده نگاه میکنه

شما فقط بخش خدمتکار میلینین بقیه قسمت ها و امکانات و شرایط بهتر زندگی رو نمیبینین

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

عزیزم نیتت خیره و میخوای یه منفعتی هم بهت برسه در قبال کار خوبت و اصلا ایرادی نداره و اونا قطعا از خداشون که کارای روزانشون رو انجام بدن سرپناه و امکان تحصیل داشته باشن ولی اینو بگمت وقتی بیاد آسایش و آرامشی که تو خونت هست رو ببینه نحوه رفتار شوهرت رو ببینه با شما برای اینکه دائمی بشه این آرامش ممکنه دست به کارای بدی بزنه ممکنه بخواد شوهرت از راه بدر کنه تا خودش خانوم خونه شه اینارو در نظر داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه واقعا افسوس خوردمنمیتونم مثل فرزند خودم دوسش داشته باشممیخوام هم شرایط خوب برا اون مهیا بشه و هم ...

اگه مثلا انجام نداد چی؟

واقعا یجوریه 

کاش یه بچه کوچیک تر میگرفتی که میتونستی مثل بچه خودت قبولش کنی 

طرز گفتار و نحوه برخوردتون هیچ حسی به اون فرد ندارهانگار واقعا در جایگاه خدمتکار می بینید طرفوسرپرست ...

حالا گیر دادین به واژه سرپرست تحلیل میکنین

واقعا هیچ آدم حاضر نیست همچین صحنه هایی ببینه اینکه شرایط بهتر برا یکی فراهم کنی تا درس بخونه و اونم تو کارای خونه کمکت کنه چه عیبی داره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من می‌دونم چه زندگی وحشتناکی دارن ،ولی اونا اینطوری بزرگ شدن نمیتونن عادی زندگی کنن توی محیط خانوادت نباشن خیلی بهتره دردسر برای خودت نخر ،اونایی که قبولشون میکنن شرایطشون مثل شما نیست فرق دارن 

هعییی اینا دخترای ۱۴ ۱۵ سالشون زلیمان میکنن با همون بچه قنداقی زیر آفتاب گدایی میکننمادره جفت بچه ها ...

شما بگو بیان برات کار کنن بهشون حقوق بده این برلشون بهتره یاد میگیرن همه چیز با زحمت بدست میاد

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

شما بگو بیان برات کار کنن بهشون حقوق بده این برلشون بهتره یاد میگیرن همه چیز با زحمت بدست میاد

حقوق هم میدم

اینا که من دیدم طرفای بندرعباس بودن

خیلی خیلی دورن از ما

حالا گیر دادین به واژه سرپرست تحلیل میکنینواقعا هیچ آدم حاضر نیست همچین صحنه هایی ببینه اینکه شرایط ...

عزیزم وقتی یکی به سرپرستی میگیری خیلی چیز متفاوت تر از اون چیزیه که شما میگید با بچه ی خودش براش فرقی نداره

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

حقوق هم میدماینا که من دیدم طرفای بندرعباس بودنخیلی خیلی دورن از ما

نیازمنذ زیاده چه فرقی داره 

فقط همه شون قابل اعتماد نیست چیزای گرانبهاتو جای امن بزار 

تو الان بامنی که نمیشناسی اینطوری تند برخورد کردی بعد میخای با یه دختر نوجوون چطور رفتار کنی یعنی فک ...

میتونستی مثل خیلیا دیگه محترمانه نظرتو بگی عزیزم

چرا فقط با شما و یه نفر دیگه برخوردم تند بود

اون که کلا بی ادب بود

شما چرا رفتی تاپیک های قبل کنکاش کروی.خیلی کار چیپیه این کار

رفتی اونجایی که من از مشکلاتم گفتم درآوردی الان به روم میاری. انتظار داری با نرمی هم باهات رفتار بشه

حالا گیر دادین به واژه سرپرست تحلیل میکنینواقعا هیچ آدم حاضر نیست همچین صحنه هایی ببینه اینکه شرایط ...

درسته عصبانی شدی ونفرین کردی ولی بازم بهت میگم آدم یه خانم جوون رو نمیاره داخل خونش اونم کسی که به قول خودت تو وضع زندگیش بده ،اگه میخای کمک کنی بگو هر روز چند ساعت اونم مواقعی که شوهرت نیست بگو بیاد کمکت کنه پولشو بده بره 

عزیزم وقتی یکی به سرپرستی میگیری خیلی چیز متفاوت تر از اون چیزیه که شما میگید با بچه ی خودش براش فرق ...

نه من نمیتونم بگم با بچه خودم فرق نداره

اون وقت مدیون میشم به خیلیا

من فقط میخوام شرایط خوب مهیا بشه براش و منم کمک دست داشته باشم.و اینکه تو یه خونه هم زندگی قرار نیست بکنیم