2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کتاب میگه بخواب تو خونه لنگاتو هوا کن فقط مثبت فکر کن تا از در و دیوار برات بباره خلاصش همینه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من دوسش داشتم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اون بر پایه‌ی اعتقادات مسیحی هاست، اما توی مذهب ماهم تقریبا چیزای مشابهی وجود داره

آره تو مذهب ما هم مشابهش هست اما به نظرم خیلی اغراق شده

ولی با این حال دوست دارم نوشته های کتاب واقعیت داشته باشد 

[QUOTE=398946946]من چند صفحشو خوندم جذبش نشدم[/QUOTE

به نظر من استدلال هاش خیلی ضعیفه همش مثال میزنه از کسایی ک اومدن بهش گفتن برامون دعا کن این با انرژی و دعا مشکلشونو حل کرده، من رو به شخصه قانع نمیکنه و اصلا شبیه تصوری نبود ک از یه کتاب معروف تو قرن 21 داشتم.. در کل اگر مذهبی باشید بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنید، چون قراره کتابی بخونید بر محوریت مسیح و خدا..

من دوسش داشتم

من چند سال پیش خواندم به نظرم خیلی غیر واقعی و اغراق شده آمد.

دو شب پیش بیدار بودم، از  یوتیوب یک قسمت کوتاه از کتاب صوتی اش را گوش دادم. این دفعه بیش تر دوست داشتم.

شاید علتی مه دوست داشتم اینه که در زندگی ام شرایط سختی را دارم تجربه می کنم و دوست دارم معجزه ای بشه

من چند سال پیش خواندم به نظرم خیلی غیر واقعی و اغراق شده آمد.دو شب پیش بیدار بودم، از یوتیوب یک قسم ...

دقیقا منم تو روزای سخت خوندمش

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕