2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3749 بازدید | 149 پست
عزیزم میشه بگی چرا نمیتونین ؟ مدرکش آزاد نمیشه؟ وقتی عمومی بود از چه نظر میگی شرایط مهاجرتش بهتر بود ...

چون باید طرح بره برای دولت کار کنه کلا آزادسازی مدرک خیلی سخته 

چون با عمومی به راحتی میتونستیم مهاجرت کنیم اونجا آزمون میداد واسه تخصص

ولی تخصص مهاجرتش سخته مخصوصا رشته های جراحی دار

الان همسر من با مدرک تخصصش بره کشورای دیگه اونجا باز باید چند سال درس بخونه تا مدرکش رو تطبیق بدن و این خیلی بده چون اینهمه پوستش اینجا کنده شد تخصص قبول شد و خوند حالا باز بره اونجا از صفر شروع کنه…

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اصلا سر در‌نمیارم اپلای یعنی چی کسی که پولی نداره بهترین راه برای مهاجرتش چیه

کسی که پول نداره بهترین راه اینه که دانشگاه معتبر درس بخونه اینجا و مقاله داشته باشه و مدرک زبان بگیره بعد درخواست پذیرش بده 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

🌹😘

چون باید طرح بره برای دولت کار کنه کلا آزادسازی مدرک خیلی سخته چون با عمومی به راحتی میتونستیم مهاجر ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم، 

راستی درباره حسی که گفتی ، فکر میکنم شاید بد نباشه اگه یه مدت کوتاه خارج از کشور زندگی کنی ، شاید صرفا دوست داری تجربش کنی ، من خودم دوست دارم یه مهاجرت کوتاه در حد سه چهار سال داشته باشم ولی اینکه واسه همیشه برم نه فکرشم نمیکنم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چرا شیراز؟

خیلی حس خوبی به شیراز دارم

از همه لحاظ خیلی خوبع

شهر پیشرفته و با امکاناتیه و در عین حال خیلی شلوغ و متراکم نیست

توی پزشکی هم که حرفی برای گفتن داره و قطب پیوند کشوره

شهر خیلی قشنگ و گوگولی و ملوسیه 

پولدار هم زیاد داره😂😬

من شیراز خیلییی رفتم و مورد علاقه ترین مکان برای من بوده

و البته یکی از اشناهامون اونجاست و بالاشهر توی یه اپارتمان خیلی لاکچری زندگی میکنن و ما هم هردفعه رفتیم خونه اونا

و فکر میکنم بخش عمده دیدگاه من به شیراز بخاطر اینه که محله های خوبشو رفتم همیشه و قشنگیاشو دیدم

اما خب باز در کل روزی بخوام برم شهر دیگه ایشالااااا 

میرم شیراز

چرا راضی نیس؟ اینقدر هرکس نظرات متفاوت میده آدم نمیدونه بالاخره زندگی اونجا راحت تره یا سخت تر

مالیات های سنگین.

درآمد کم.

هزینه ها خیلی زیاده.

نهایت بتونی قد خوردنت پول دربیاری 

توروخدا خوشبین باشنمیدونم سختیای زندگی چقدر بهت فشار میاره ولی ادامه بده راهی پیدا کننمیخوام نصیحتت ...

هی چی بگم با این بی ثباتی آدم نمیتونه برای آینده برنامه ریزی کنه اگه هم دارم یه حرفه یاد میگیرم فقط برای اینه که خرج خودمو خودم در بیارم نه آرزو های بزرگتر

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

میتونی بگی کدوم محله ؟

قصر الدشت فکر کنممم

چون کلا رفت و آمدمون با خودشون بود اینطوری نبود که بخوام مثلا لوکیشن بگیرم یا ادرس بپرسم اما تا جایی که تو ذهنمه قصرالدشت میگفتن

یه مسجد امام سجاد هم بود که خیلی لاکچری بود ما بهش میگفتیم مسجد مدینه😂 هم نزدیکشون بود تقریبا

پیاده یه ۲۵ دیقه ای میشد

اخ که چقد دلم خواستتتتتتتتتت دوباره بیاماخرین بار شهریور پارسال اومدم