2777
2789

نکینین توروقران اینکارو نکنید.

من مخالف طلاق نیستم وقتی کارد به استخونت میرسه باید بری ولی اون بچه و تمام ایندشو نابود مبکنی و میری.

یا اگر چاره ای جز طلاق نیست بچتونو ببرین پیش خودتون بچه بی مادر دیگه زندگیش زندگی نیست.توروخدا قبل بچه دار شدن صدبار فکر کنین اگر شوهرتون بدرد نمیخوره بچه دار نشین به امید درست شدنش بخدا که درست نمیشن.

امروز یه کلیپ دیدم یکساعته دارم گریه میکنم‌.واقعا اون بچه گناهی نداره طلاق عاطفی بگیرین ولی بخاطر اون بچه اگر کمی میشه تحمل کرد زندگیو صدتونو بزارین بخاطرش‌ و بمونین .شما اونو بدنیا اوردین اون پناهی نداره جز بغل مادرش😔🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق عاطفی به این شرط که هر دقیقه مث سگ و‌گربه به هم نپرید روان بچه رو داغون کنید

صداتون تا ده تا خونه بره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خیانتشو چیکار کنم؟

اتفاقا تو اون کلیپ که دیدم شوهره خیانت کرده بود و طلاق گرفته بودن خدا لعنت کنه اون زنایی که با هرزگی یه خانواده رو میپاشونن و مردهای هرزه که زندگیشونو خراب میکنن‌.

اره خیلی سخته ولی تو اخرین مرحله اگر هیچ راهی نموند بچتونو ببرین با خودتون.بچه پیش مادرش جاش امن تره😔

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بخدا بعضیا بچه رو فدای خودشون میکنن

ب نظرم باید خودمونو فدای بچه کنیم چون ما ب  دنیاش اوردیم

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

منم می‌دونم طلاق آخرین راه و باید مادر پدر در حق فرزند کم کاری نکنند اما بچها روانشناس های خوبی هستند متوجه کم کاری ها و محیط بد خونه میشن و گاها از همین دعوا پدر مادر سواستفاده می‌کنند و حتی ممکن در آینده شون بدتر تاثیر بگذاره 

من پیرو این هستم سبک و سنگین کنند طلاق گاها اسمش بده اما برای بعضی زندگی ها بهترین علاج 

برای سرماخوردگی شیمی درمانی چاره کار نیست برای سرطان شیمی درمانی اصول درمان