از هنه طرف به خاطر قیافه باید تحقیر بشن ...واقعا خوشگلا رو تو هر مجلسی تحکیل میگیرن تو دانشگاهمون همه میخواستن با دخترای خوشگل بگردن و بچرخن تا مرکز توجه باشن ...به خدا قسم تو مهمونی ها دیدم خوشگلا رو چجوری تحویل میگیرن بیچاره من ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچکس زشت نیست زشت و زیبایی ساخته ذهن بشره بر اساس زوایای صورت و فلان اینا ساخته شده مخلوق خداوند زیباست واینکه خداوند همه خوبیارو ب ینفر نمیده به یکی پول میده به یکی زیبایی بیشتر به یکی اولاد صالح به یکی کار خوب هیچکس کامل نیس ک همه چیو باهم داشته باشه مهم ترین چیزی ک هست سلامتی دل خوش....
کاربر آقام....شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بیپایان، منم ایران....
دیگه الان هیچکی زشت نیس با این همه عمل و ژل و بوتاکس ..بخدا من وقتی میرم بازار اینقد زن خوشگل میبینم یکی از یکی خوشگلتر..من طبیعی زیبام و نچرال قبلن هرکی منو میدید از زیباییم تعریف میکرد الان دیگه هیچکی تعریف نمیکنه بس که خوشگلا زیاد شدن
اخه اول تا قیافه خوب نباشه جلو نمیان که اخباق رو ببسنن
نگران نباش. خدا راهشم برات باز میکنه
من ی زشتی رو میشناسم ک شوهری کرد که همه انگشت ب دهن موندن.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
متاهلی؟ اگه نه باید صبر کنی😁ولی این روزا متاسفانه پسرا به فکر اینن پدر زن پولداری داشته باشن
فکر کنم خودم برم دنبال پول در آوردن خیلی بهترِ
فقط وکالت میتونه منو خوشحال کنه
تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره