2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خوشگل میشناسم شوهراشون دائم بهشون خیانت میکننزشت میشناسم شوهراشون عین ملکه میپرستنشانس ب خوشگ ...

ببین کاری به این چیزا ندارم

کی خوشبختر میشه کی بدبخت تر

چون درنهایت زندگی ادم به انتخاب ها و سیاست ها و تلاش و شغل و ‌.. ادم بستگی داره

ولی واقعا خیلی بده که قیافه ادم دست خود ادم نیست، هرچقدر همه پیت تو زندگی اوکی باشه بازم هی دغدغه اشو داری

هیچکس زشت نیست زشت و زیبایی ساخته ذهن بشره بر اساس زوایای صورت و فلان اینا ساخته شده مخلوق خداوند زیباست واینکه خداوند همه خوبیارو ب ینفر نمیده به یکی پول میده به یکی زیبایی بیشتر به یکی اولاد صالح به یکی کار خوب هیچکس کامل نیس ک همه چیو باهم داشته باشه مهم ترین چیزی ک هست سلامتی دل خوش....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

عمل میترسم قلبم مشکل داره کلیه ام نمیتونم

در حدی که عیب و ایرادات صورتت رو بگیری کافیه 

الان عیبت چیه ؟ اگه لبات زشته ژل بزن ، دماغ عمل کن ، زاویه فک بساز ، ابروهاتو پر کن ، موهاتو رنگ خوب بزار 

نصف زیبایی هم به پوست صاف هست اگه می‌ترسی لااقل یه روتین خوب برا خودت بساز

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

من مورد یک رو ندارم اصلا ولی مورد دوم رو دارم چهره ام معمولی رو به زیبا هست (داف نیستم اما زیبایی نچ ...

متاهلی؟ اگه نه باید صبر کنی😁ولی این روزا متاسفانه پسرا به فکر اینن پدر زن پولداری داشته باشن 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

دیگه الان هیچکی زشت نیس با این همه عمل و ژل و بوتاکس ..بخدا من وقتی میرم بازار اینقد زن خوشگل میبینم یکی از یکی خوشگلتر..من طبیعی زیبام و نچرال قبلن هرکی منو میدید از زیباییم تعریف میکرد الان دیگه هیچکی تعریف نمیکنه بس که خوشگلا زیاد شدن

پس چرا دخترای کارمند مستقل تو اداره مون همه موندن هنه کارمند رسمی

برعکس اطراف همه ما رو همه رو قاپیدن😂

یا اگه بفهمن طرف کارمنده شده بدو بدو میرن خواستگاریش

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اخه اول تا قیافه خوب نباشه جلو نمیان که اخباق رو ببسنن

نگران نباش. خدا راهشم برات باز میکنه

من ی زشتی رو میشناسم ک شوهری کرد که همه انگشت ب دهن موندن. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

متاهلی؟ اگه نه باید صبر کنی😁ولی این روزا متاسفانه پسرا به فکر اینن پدر زن پولداری داشته باشن

فکر کنم خودم برم دنبال پول در آوردن خیلی بهترِ

فقط وکالت می‌تونه منو خوشحال کنه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره