از هنه طرف به خاطر قیافه باید تحقیر بشن ...واقعا خوشگلا رو تو هر مجلسی تحکیل میگیرن تو دانشگاهمون همه میخواستن با دخترای خوشگل بگردن و بچرخن تا مرکز توجه باشن ...به خدا قسم تو مهمونی ها دیدم خوشگلا رو چجوری تحویل میگیرن بیچاره من ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم این چه حرفیه، من دوتا دختر عمه دارم واقعا بنده خداها هیچ زیبایی تو صورتشون نیست ولی آنقدر پر انرژی و شاد هستند که همه فامیل عاشقشونن هستند همه دوست دارند باهاشون معاشرت کنند
رنگ پوست، چشم، مو، قد، هیکل... همه چی مهمه و برای همه همینطوره ولی من زشتی دیدم که اخلاق زیباش باعث شد چهره اشم زیبا ببینم و برعکس
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
اول قیافه واسشون مهنمه ولی دروغ میگن اخلاق نجابت پسرا فقط خوشگلی میخوان
کسی که فقط دنبال خوشگلیع چون آدم سطحی هست ارزش نداره
دنبال یه مرد پخته بگرد وگرنه مجبور نیستی ازدواج کنی
تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره
اینطور نیست راز ازدواج موفق اینا هست که میگم؛۱-خانواده سطح بالا و پولدار۲-دختر خودش مستقل باشهحتی اگ ...
من مورد یک رو ندارم اصلا
ولی مورد دوم رو دارم چهره ام معمولی رو به زیبا هست (داف نیستم اما زیبایی نچرال رو دارم)
حالا ازدواج موفق دارم یا ن😁
تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره