2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی توی زندگی از یه جوانبی ضعف و مشکل داره فقط باید بپذیری و سعی کن روی نقاط قوتت کار کنی راز خوش ...

اول قیافه واسشون مهنمه ولی دروغ میگن اخلاق نجابت پسرا فقط خوشگلی میخوان 

سلام عزیزم این چه حرفیه، من دوتا دختر عمه دارم واقعا بنده خداها هیچ زیبایی تو صورتشون نیست ولی آنقدر پر انرژی و شاد هستند که همه فامیل عاشقشونن هستند همه دوست دارند باهاشون معاشرت کنند 

واقعا قبول دارم

رنگ پوست، چشم، مو، قد، هیکل... همه چی مهمه و برای همه همینطوره ولی من زشتی دیدم که اخلاق زیباش باعث شد چهره اشم زیبا ببینم و برعکس

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اول قیافه واسشون مهنمه ولی دروغ میگن اخلاق نجابت پسرا فقط خوشگلی میخوان

کسی که فقط دنبال خوشگلیع چون آدم سطحی هست ارزش نداره 

دنبال یه مرد پخته بگرد وگرنه مجبور نیستی ازدواج کنی

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

تو کار پیدا کردن تو ازدواج هم شانسی ندارن و هزاران مشکل و درد دیگه

اینطور نیست راز ازدواج موفق اینا هست که میگم؛

۱-خانواده سطح بالا و پولدار

۲-دختر خودش مستقل باشه

حتی اگه چهرشم معمولی باشه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اینطور نیست راز ازدواج موفق اینا هست که میگم؛۱-خانواده سطح بالا و پولدار۲-دختر خودش مستقل باشهحتی اگ ...

من مورد یک رو ندارم اصلا 

ولی مورد دوم رو دارم چهره ام معمولی رو به زیبا هست (داف نیستم اما زیبایی نچرال رو دارم)

حالا ازدواج موفق دارم یا ن😁

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره