2777
2789

میگه دوستاش توی بازی راهش ندادن

چندبارهم گفته منم بازی

اونا گفتن نمیشه

انگار زنگ قبل و بعدی همه چیز عادی بوده

ولی اون زنگ یکی از بچه ها کاردستی فوتبال اورده بود همه دورش جمع شدن بازی کنه

اونم به دختر من اجازه نداده

گفتم بقیه چی

گفت همه بودن فقط منو نذاشت

و واقعا ناراحت بود

حال دلم خرابه  چندساعته که فهمیدم اروم نمیگیره دلم

شرایط مشابه داشتین

چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو با معلمش صحبت کن بگو باهاش بازی کنن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم🥺حالا پسر من برعکس خودش با کسی نمیره همه تو مدرسه التماس اش میکنند که باهاش بازی کنند فقط پسرم برا خودش یک دوست صمیمی انتخاب می‌کنه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

آره خواهرزادم هی میومد میگفت هیشکی دوسم نداره بام بازی نمیکنه الان بزرگتر شده خوب شده بچه ن دیگه یه روز خوش میگذره یه روز بعد اصن غصه نخور پاشو باهاش نمایش بازی کن بخندونش حالشو خوب کن و بهش توضی بده گاهی بچه ها باهم به مشکل میخورن و مهم اینه بتونی دوباره شاد باشی و خوش بگذرونی 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

عزیزم منم تجربه داشتم گاهی بچه ها یه چیو بزرگ میکنن میگن همه ولی احتمالا کسایی دیگه هم بودن که بازی نگردن  به نظرم بهش در این مورد زیاد حرف نزن که حساس نشه براش مهم نباشه بگو بجاش من بهت بازی میکنم