هر کس میگه زایمانم خدا رو شکر راحت بود می گم چی کار کردی می گه فقط خوردم و خوابیدم 🤔بر عکس اونا که ورزش کردن و وپباده روی و....اکثر یا زایمان سخت یا سزارین .خودم پیاده روی رفتم و کار خونه هم که خیلی زیاده واسم از صبح تا شب گیرم حس می کنم هیچ انرژی واسه زایمان ندارم همش بی حالم انگار ماشین از روم رد شده فکر کنم بتونم طبیعی زایمان کنم 😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله شرایط اونا با بقیه ی مامانا فرق دارهچون دکتر تجویز کردهاگه زایمانتون طبیعی میخواد باشه حتما روزی ...
روزی دوازده ساعت وایسادم تو خونه 😂روزی سه چهار ساعتم می دوم دنبال بچه ها .دفعه آخر رفتم سنو گفت بچه اینقدر پایینه که امکان زایمان زود رس هست رعایت کن .ولی خب دهانه رحم سخت باز میشه 😐