2777
2789

منظورم طبیعی هست 

هر کس میگه زایمانم خدا رو شکر راحت بود می گم چی کار کردی می گه فقط خوردم و خوابیدم 🤔بر عکس اونا که ورزش کردن و وپباده روی و....اکثر یا زایمان سخت یا سزارین .خودم پیاده روی رفتم و کار خونه هم که خیلی زیاده واسم از صبح تا شب گیرم حس می کنم هیچ انرژی واسه زایمان ندارم همش بی حالم انگار ماشین از روم رد شده فکر کنم بتونم طبیعی زایمان کنم 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بعضی زنای باردار دیگه از بهانه حاملگی شل کردن به خودشون

بخدا برای من که الان خیلی سخت و طاقت فرساست!

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

بنطرم ربطی به تحرک نداره

من تحرک زیادی داشتم، ورزش های بارداری

پیاده روی

ولی آخرشم ۲ روز گذشت و پسرم دنیا نیومد و سزارین شدم

البته که دکتر دقیقا دقیقه ۹۰ بهم گفت لگنم مناسب زایمان طبیعی نبوده😕

خیر زایمان من خوب بود و تا روز آخر فعالیت داشتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بنطرم ربطی به تحرک ندارهمن تحرک زیادی داشتم، ورزش های بارداریپیاده رویولی آخرشم ۲ روز گذشت و پسرم دن ...

منم یادمه زایمان اولم روزی سه ساعت می رفتم پیاده روی آخر سرم با آمپول فشار و بیست و چهار ساعت درد بچه به زور دنیا اومد 

بعضی ها استراحت مطلق هستن بعد چند تا سقط مثلا دیگه مجبورند

بله شرایط اونا با بقیه ی مامانا فرق داره
چون دکتر تجویز کرده
اگه زایمانتون طبیعی میخواد باشه حتما روزی نیم ساعت پیاده روی ارام رو داشته باشید

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
بله شرایط اونا با بقیه ی مامانا فرق دارهچون دکتر تجویز کردهاگه زایمانتون طبیعی میخواد باشه حتما روزی ...

روزی دوازده ساعت وایسادم تو خونه 😂روزی سه چهار ساعتم می دوم دنبال بچه ها .دفعه آخر رفتم سنو گفت بچه اینقدر پایینه که امکان زایمان زود رس هست رعایت کن .ولی خب دهانه رحم سخت باز میشه 😐