از هنه طرف به خاطر قیافه باید تحقیر بشن ...واقعا خوشگلا رو تو هر مجلسی تحکیل میگیرن تو دانشگاهمون همه میخواستن با دخترای خوشگل بگردن و بچرخن تا مرکز توجه باشن ...به خدا قسم تو مهمونی ها دیدم خوشگلا رو چجوری تحویل میگیرن بیچاره من ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین رونالدو ایرینا شایک رو گذاشت رفت سمت جورجینا(حالا یه سریا میان ریپیلای میزنن نه جورجینا خوشگله ولی باید بگم به گرد پای ایرنا شایک هم نمیرسه)
کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓
تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره
والا اتفاقا دخترای زشت شانس دارنهر چی دختر زشت دیدم شوهرش دکتر مهندس بودهمین رونالدو ایرینا شایک رو ...
بنظرم شاید اونایی که زشتن
بلدن طرف مقابل رو با اخلاق و رفتار جذب کنن
تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره
اینطور نیست راز ازدواج موفق اینا هست که میگم؛۱-خانواده سطح بالا و پولدار۲-دختر خودش مستقل باشهحتی اگ ...
بیشتر مردم چهره معمولی دارن نه زشت
وقتی زشت باشی هیچ جا بهت کار نمیدن
یکیو میشناسم بعد از سالها با بدبختی رفت سرکار مشتریا مدام مسخرش میکردن و باهاش دعوا میکردن میگفت میرفتن به صاحبکار میگفتن این چیه آوردی اینجا بیرونش کن