2777
2789
عنوان

دلم میخواد از خدا بپرسم گناه دخترای زشت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 158 پست
من نگفتم از اون خوشگلترم گفتم ایرنا ازش سرتر بود

به نظرم سرتر و اینا معنی نداره 

شاید از نظر شما خوشکل تر باشه ولی یکی دیگه نظرش چیز دیگه ای باشه 

مثلا سلیقه ایرانی ها با خارجیا متفاوته 

ایرانیا ظاهر پرست تر هستن 

قطعا رونالدو با جورجیا خوشبخت تره که با اون مونده 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
آدمای سطحی فقط جذب قیافه آدم میشن آدمای با درک و فهم جذب شخصیت و خصوصیات اخلاقیت میشن بذار یه مثال ب ...

آخه بیشتر آدمای جامعه اینجورین اول ظاهر رو میبینن 

هر چقد هم از لحاظ شخصیتی خوب باشی اونی که خوشکله رو میبینن

بهرام افشاری هم مرده کسی از مردا زیبایی نمیخواد ولی همه میگن زن باید خوشکل باشه 

مثلا سوسن پرور هم بازیگره ولی خیلی مسخرش می کنن یه تیکه از جوکر رو گذاشته بودن گریه کرد میگفت همه بهم میگن خیلی زشتی 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس داشته باش..زیبایی خاص ومنحصربه فرد وخیلی کم میشه دید اکثرا قیافه ها معمولین فقط به خودشون رسیدن ورنگ آمیزی هستن..اعتماد به نفس داشته باشی خود به خود همه چی سمتت کشیده میشه فرقت با اون دخترا نداشتن اعتماد به نفسه اونا به ظاهر کاذبشون مطمین هستن شما خودتو سرزنش میکنی 

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

حالا من که چهرم خوبه (همه میگند)

ولی جسم و روحم داره آسیب می‌بینه

چهره ام می‌تونه جسم و روحم رو خوب کنه ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

من کسایی رو میشناسم که ظاهرشون کااااااملا معمولی ولی اینقدر ارتباطشون با خدا خوبه که حس میکنی چهره شون نورانی یه  به شدت و بی دلیل برای همه عزیزن حتی برای غریبه ها. این بنده خدا کار شاقی هم نمیکنه فقط همیشه همیشه همیشه نمازشو اول وقت میخونه فرصت کنه قرآن میخونه

هرکی برای خدا عزيز بشه برای مردم هم عزيز میشه.

تو در خونه ی خدا باش بقیه رو بسپار به خودش،دلها دست خودشه😉

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

خوشگل بودن مهم نیست اون شانس آدمه ک باید خوب باشه اگر خوشگل بی شانس باشی چه سودی داره من خوشگلم ولی شانس ندارم حتی تو شوهرکردن اصلا زیبایی من بچشم شوهرم نیست هیچوقت اون ذوقی ک بعضی مردا تو چشمشون وقتی زنشون را نگاه میکنن تو چشماش ندیدم 

بعضیا خوشگل نیستن ولی به خودشون میرسن و با رفتار و....خیلی بقیه رو جذب میکنن

یه دختر خاله دارم دماغ بزرگ داره اصلا قشنگ نیس قیافش اما بشدددت خوش خنده و خوش برخورد و مهربونه

همه عاشقش میشن🫠🙃

سلام عزیزِ من(:🌸

من میفهمم چقدر سخته ؛ هر آدمی باشه حداقل یکبار هم که شده ممکنه حس کرده باشه زشته ؛ اما اولاً زشت بودن وجود نداره چرا که ما از وجودِ مقدسِ خداییم ؛ خدا با اون زیبایی مارو اینجوری آفریده چون همینجوری که هستیم کافی بودیم آیا کسی که از ذات خداوند و انتخابِ خداوند باشه زشته ؟!(:🌸

دوماً تو اومدی توی این دنیا و خداوند زندگی رو بهت هدیه داده تا ازش لذت ببری نه اینکه به حرف های یک سری افراد که زیبایی روح رو نمی‌بینن لذتِ زندگی رو از خودت بگیری بانوی زیبا ؛ زندگی رو از خودت نگیر ؛ با خودت دوست باش و دوسش داشته باش(:🌸

به عواقبِ کارهات فکر کن(: