از هنه طرف به خاطر قیافه باید تحقیر بشن ...واقعا خوشگلا رو تو هر مجلسی تحکیل میگیرن تو دانشگاهمون همه میخواستن با دخترای خوشگل بگردن و بچرخن تا مرکز توجه باشن ...به خدا قسم تو مهمونی ها دیدم خوشگلا رو چجوری تحویل میگیرن بیچاره من ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اعتماد به نفس داشته باش..زیبایی خاص ومنحصربه فرد وخیلی کم میشه دید اکثرا قیافه ها معمولین فقط به خودشون رسیدن ورنگ آمیزی هستن..اعتماد به نفس داشته باشی خود به خود همه چی سمتت کشیده میشه فرقت با اون دخترا نداشتن اعتماد به نفسه اونا به ظاهر کاذبشون مطمین هستن شما خودتو سرزنش میکنی
خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
من کسایی رو میشناسم که ظاهرشون کااااااملا معمولی ولی اینقدر ارتباطشون با خدا خوبه که حس میکنی چهره شون نورانی یه به شدت و بی دلیل برای همه عزیزن حتی برای غریبه ها. این بنده خدا کار شاقی هم نمیکنه فقط همیشه همیشه همیشه نمازشو اول وقت میخونه فرصت کنه قرآن میخونه
هرکی برای خدا عزيز بشه برای مردم هم عزيز میشه.
تو در خونه ی خدا باش بقیه رو بسپار به خودش،دلها دست خودشه😉
رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️
خوشگل بودن مهم نیست اون شانس آدمه ک باید خوب باشه اگر خوشگل بی شانس باشی چه سودی داره من خوشگلم ولی شانس ندارم حتی تو شوهرکردن اصلا زیبایی من بچشم شوهرم نیست هیچوقت اون ذوقی ک بعضی مردا تو چشمشون وقتی زنشون را نگاه میکنن تو چشماش ندیدم
من میفهمم چقدر سخته ؛ هر آدمی باشه حداقل یکبار هم که شده ممکنه حس کرده باشه زشته ؛ اما اولاً زشت بودن وجود نداره چرا که ما از وجودِ مقدسِ خداییم ؛ خدا با اون زیبایی مارو اینجوری آفریده چون همینجوری که هستیم کافی بودیم آیا کسی که از ذات خداوند و انتخابِ خداوند باشه زشته ؟!(:🌸
دوماً تو اومدی توی این دنیا و خداوند زندگی رو بهت هدیه داده تا ازش لذت ببری نه اینکه به حرف های یک سری افراد که زیبایی روح رو نمیبینن لذتِ زندگی رو از خودت بگیری بانوی زیبا ؛ زندگی رو از خودت نگیر ؛ با خودت دوست باش و دوسش داشته باش(:🌸