2777
2789
عنوان

بیخوابی شبانه نوزاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 121 پست
همون دیگه خونریزی داری لباست باید راحت باشه هی پاشی بچه شیر میدی اینجوری تو اتاقت باید باشی فقط

تازه بچه خواهرشم هست چقد شلوغو شیطونه کاش نیاد اون

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
تازه بچه خواهرشم هست چقد شلوغو شیطونه کاش نیاد اون

وای کاش شوهرت بگه بهشون دور خانوممو شلوغ نکنین همتون راه‌نیوفتین نیاین

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کاش شوهرت بگه بهشون دور خانوممو شلوغ نکنین همتون راه‌نیوفتین نیاین

روم‌نمیشه بگم بهشون بگه ناراحت میشن .. همشون میان

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
روم‌نمیشه بگم بهشون بگه ناراحت میشن .. همشون میان

روم‌نمیشه چیه فکر خودت باش بعد زایمان نیاز داری اعصابت اروم باشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

دختر من 4 ماهشه. کولیک داشت و تا 1 ماه پیش شب تا صب شدید جیغ میکشید و بغلم بود. دست درد شدید گرفتم تا حدی که دستگیره درم نمیتونستم باز کنم. 1 ماهه گوش شیطون کر جیغای کولیکیش رفع شده اما از 12 شب بیداریم تا فردا ساعت 2 ظهر . تازه بعضی روزا تا 3.5 یا 5 عصر شده که نخوابیده. هییییشکی هم نبوده کمک کنه. اینجا تک و تنها. شوهرمم سرکار میره و خونه باشه هم کمک نمیکنه. 3 ساعت بیداری تو شب که چیییییییزی نیس. راهکارش اینه که کلا نزاری مهمون بیاد. مهمونن نری و هروقت بچه خوابید باهاش بخوابی. زندگیه من این روزا اینجور میگذره. دکتر گفت تا 6 ماهگی به خواب شب فک نکنین.امیدوارم اون موقع درست بشه

خدا کنار ماست🌸

تو این اوضاع آدم سرمانخوره خوبه. من 2 ماه پیش شدید سرما خوردم. حتی مادرم حاضر نشد از شهرستان بیاد کمک کنه. از ترس اینکه خوابم ببره  دارو و شربت و اینا نخوردم و با اون وضعیت تا صب بچه بغل و خواب آلو بودم. ینی هرچ  گناه داشتم با عذابایی که کشیدم ریخت فک کنم

خدا کنار ماست🌸
اونایی ک شیرخشک میخورن شبا تا صبح خوابن چون سنگینه دیر هضم میشه دیرتر گشنه میشن

نه من امتحان کردم. اصلا اینطوریا نیس. همش حرفه. بچه من با هیچی خواب نمیره. هروقت بخواد میخوابه و نزاری بخوابه خونه رو میزاره رو سرش. هروقتم بخوابه با هیییچی نمیشه بیدارش کرد

خدا کنار ماست🌸
الانم ما بیداریم با خانوم خانوما    ولی اگه با اون بخوابی و بیدار بشی کمتر عذاب می کشی. تج ...

پسر شما هم اینجوری هست که شب تا صبح چند بار بیدار میشه من از هرکی میپرسم میگه تواین سن باید شب تا صبح بخوابه اصلا درست نمیخوابه

پسر شما هم اینجوری هست که شب تا صبح چند بار بیدار میشه من از هرکی میپرسم میگه تواین سن باید شب تا صب ...

دختر من 4 ماهشه . ساعت 2 بعد از ظهر میخوابه تا 11 شب-12 شب!! بقیه تایما بویژه شب تا صب بیداره. به شانسم بستگی داره. دکتر به من میگه 6 ماهگی درست میشه. نمیدونم بشه یا نشه. اما پسر برادرم از 4 ماهگی مثه آدم بزرگا شب تا صب می خوابه. الان 2 سالشه

خدا کنار ماست🌸