گل۱۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 7278 عنوان بیخوابی شبانه نوزاد😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 121 پست تا کی طول میکشه؟الان دخترم ۴۵ روزشهخسته امشبا نقریبا بیش از ۳ساعت بیداره ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد 1396/11/10 | 04:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرند۶۹ عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 375 دختر من 4 ماهشه. کولیک داشت و تا 1 ماه پیش شب تا صب شدید جیغ میکشید و بغلم بود. دست درد شدید گرفتم ت ... مثل من...اما دوستم دخترمن یازده ماهشه وهنوز همونه...تازه وقتی هم میخابه گاهی باحیغ دلدرد مثلکولیک نوزادیش بیدار میشه!!! نوزادی هم ک شب وروز خواب نداشت چندساعت اونم روپا...منم درد پاکمر دست اما دارو نمیخورم ک خواب الودتر نشم:(
نگاره1 عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 901 مثل من...اما دوستم دخترمن یازده ماهشه وهنوز همونه...تازه وقتی هم میخابه گاهی باحیغ دلدرد مثلکولیک نو ... عجب. امیدوارم دختر من اینجوری نباشه و خوابش زود تنظیم شه. عزیزم خدا کمکت کنه واقعا. خدا کنار ماست🌸