2777
2789
عنوان

بیخوابی شبانه نوزاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه قیافش خیلی کنجکاوم😍😍

😊خوشگل میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

قراره همه بیان خونمون خانواده خودمو شوهرم از شهرستان میان خیلی خونه شلوغ میشه فک کنم اذیت شم من😭

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
قراره همه بیان خونمون خانواده خودمو شوهرم از شهرستان میان خیلی خونه شلوغ میشه فک کنم اذیت شم من😭

وای چ سخت کاش فقط مامان خودت بیاد

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
وای چ سخت کاش فقط مامان خودت بیاد

خانواده شوهرمم میخوان از سه چهار روز قبل بیان تا دو سه روز بعدش حوصله ندارم😢

وای بعده زایمان مهمون داری خیلی سخته

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خانواده شوهرمم میخوان از سه چهار روز قبل بیان تا دو سه روز بعدش حوصله ندارم😢

چ بی فکرن زن تازه زایمان کرده سختشه خوب بااون اوضاش

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
وای بعده زایمان مهمون داری خیلی سخته

من ک مهمون داری نمیکنم خودشون هرکار میخوان بکنن... ولی سرصدا دارن صبح زود بیدار میشن و هزارتا چیز دیگه

من ک مهمون داری نمیکنم خودشون هرکار میخوان بکنن... ولی سرصدا دارن صبح زود بیدار میشن و هزارتا چیز دی ...

همون دیگه خونریزی داری لباست باید راحت باشه هی پاشی بچه شیر میدی اینجوری تو اتاقت باید باشی فقط