2777
2789
عنوان

بیخوابی شبانه نوزاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 121 پست
بحث عادت ب شب نخوابیدن نیست منم 10،11صبح می خوابیدم قبل بچه ولی بعدش خواب راحتی داشتم و سیر دلم می خ ...

آره اینم هست ولی اونایی ک خوابشون تنظیم بوده  و سروقت میخوابیدن بیشتر اذیت میشن

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
اگه بیدار نشد باید بیدارش کنم؟

اوایل اره.تا یکماه اول‌بعدش نیازی نیست.اگه خودش خوابه بزار بخوابه.گشنش بشه بیدار میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووه ببین الان روپامه.تازه چشاشو بست یعنی ۳ ساعت ونیم بیدار بود

عزیززززم ای جونم خدا برات نگهش داره

عزیززززم ای جونم خدا برات نگهش داره

مرسی گلم.همچنین نی نی تورو

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
دختر منم روی کتفمه الان خخخخ بخدا رگ کتفم گرفته دیگه

منم پام خشک شد

چرا کتف؟

اونایی ک شیرخشک میخورن شبا تا صبح خوابن چون سنگینه دیر هضم میشه دیرتر گشنه میشن

نه بابا.دوستام بچه هاشون همه شیرخشکی ان.

بیشتر از من شبا بیدارن

دخترمنم یازده ماهه همینه... شب بیدار گریه نق....هرکارم میکنم تنظیم نمیشه بدترم میشه یغدوروزخوبه دوباره همینه:( دیگه دارم میمیرم بخدا اول کولیک بعد دلدردای لعنتی ک تموم نمیشه:((

ولی من بی صبرانه منتظرم🤗

البته نترس شیرینی های خودشم داره وقتی می خنده دلت ضعف میره 

من ک وقتی می خوابه و من بیدارم دلم واسه چشماش و نگاه کردنش تنگ میشه با این وقتی بیداره گریه می کنه غر می زنم بهش خخخخ

گهواره نداره مگه بزارش اون تو تکونش بده

داره ولی اون تو نمیمونه

البته نترس شیرینی های خودشم داره وقتی می خنده دلت ضعف میره  من ک وقتی می خوابه و من بیدارم دلم ...

عزیزم جوووونم 😍😍😍😍