2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو‌دست دوم‌رو‌برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واسه پاگشام زنداییم یه دست فنجون لب پر بهم داد منم دادمش به مادربزرگم فهمید هنوز که هنوزه تو قیا ...

منم خیلی ناراحت شدم چون همیشه خواهرم خواهرم میکنه مادرشوهرم فداکاری میکنه وضع مالیشونم خوبه اصلا ازش توقع نداشتم میخوام بدونه کادو چی دادن واسه اولین نوه اش

میخوام ببینه خواهرش کادو چی داده بعدا ازمون توقع زیادی نداشته باشه

به هرحال توجه داشته بهتون کادو داده شاید دستش خالی بوده و این استفادع تشده بوده فقط خاک گرفته بوده که شسته دوباره توی جعبه گذاشته درهرصورت پسش بدی مادرشوهرت طرف تورو نمیگیره و با خواهرش بحث نمیکنه تو بد میشی این وسط

توام الان بگی مطمئن باش چنان دست پیشو میگیرن که باورت نمیشه دعوا درس میکنن هیچی نگو ولش کن

چرا باید عقب نشینی کنیم 

چرا ما زنا تا چیزی میشه میگیم ول کن بیخیال 

ببین همین حرفت مشخصه همه ما زنا ترس داریم 

ترس از دعوا 

از هر چیزی 

وقتی حق باهامونه چرا بترسیم عزیزدلم 

خوب بهمون بی احترامی کردن 

اگ نفهمن ک ما متوجه شدیم دفعه بعدم جور دیگه ای بی ارزش میکنن اسی رو یا اصلا خودمون رو 

ب نظرم اگ ب روشون نیاری اونا فکر میکنن لیاقت خودتو همین حد دونستی بازم نمیدونم دقیق واکنش درست چیه ب ...

منم همچین فکری میکنم نمیخوامم مستقیم بهش بگم میخوام بگم کادو‌دست دو بوده ببره باغ استفاده کنه چون مادرشوهرم میگه هروسیله ای دوس نداشتید بیارید باغ استفاده میشه

به هرحال توجه داشته بهتون کادو داده شاید دستش خالی بوده و این استفادع تشده بوده فقط خاک گرفته بوده ک ...

البته بازم باید مطمعن بشه 

من دیدم بعضی ها چطور میخوان بی ادبی کنن

من تو فامیلامون ی نفر بود فکر میکرد خیلی پولداره 

لباساشون ک دیگ نمیخواست ب بقیه فامیلا نشون میداد ک بردارن 

انکار بقیه گدا هستن 

بده مادرشوهرت بگو فکرکنم اشتباهی استفاده شده هارو داده بهتره به روی خاله نیاریم خجالت بکشه بهتره شماببرید باغ واستفاده کنید

اینجوری هم بهش فهموندی کادوی دست دومه هم بااحترام گفتی 

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

بنظرم دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن،، نمیشه انتظار و توقعی داشت حالا کارش درست بوده یا نه یا هرچی،،،، ...

اخه مادرشوهرم پس فردا انتظار داره ما کادو آنچنانی ببریم باهاش میخوام بدونه خواهرش تا چه حد برا نوه اش ارزش قائل شده

اخه مادرشوهرم پس فردا انتظار داره ما کادو آنچنانی ببریم باهاش میخوام بدونه خواهرش تا چه حد برا نوه ا ...

شما اینو با شوهرت در میون بزار 

بگو پس فردا یادمون باسه اینجوری کادو ببریم 

یه جوری هم نگو جبعه بگیره