2777
2789

رپز اول پریودیمه ، دکتر سونو کرد گفت نهایتا10تا تخمک اگه بدی

امکان داره دستگاهش خوب نبوده باشه یا ...

جای دیگه هم برم امکان داره تاییدم کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده عزیزم اما حواست به ذخیره خودتم باشه برای اینده

ربطی به ذخیره خودشون نداره و ذخیره کم نمیشه 

چون هر ماه همینقدر تخمک تو سیکل پریود  از دست میره فقط تو سبکل تخمک کشی دکتر همین تخمک ها رو با دارو تقویت میکنه که بزرگ بشن 

فقط ضرری که تخمک کشی داره داروها و امپولا هست که اگه زیاد استفاده بشه کیست سازو خطرناک میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ده تا کمه برای آی وی افاما اگر روز اول بهت گفته ده احتمال داره بیشتر هم بشن نهایت ۱۴ تا

چیکار کنم تعدادش تاماه بعد بره بالا ؟امکان داره با دارویی چیزی تعدادشون بیشتر کنم؟

اینهارو خوردین ذخیره تخمدانتون اومد بالا؟چند تا شد

عزیزم ذخیره ام و نمیدونم بالاتر اومد یا نه اما نسبت به پانکچر قبای تعداد تخمک ها ۵ برابر شد

۲ تا تخمک بودن شدن ۱۰ تا و در نهایت ۵ تا جنین

البته انتقال دادم سه تاش و منفی شد . دو تا دیگه دارم