2777
2789

سلام‌حتی اسم درس میاد عصبی میشه. پسرم ۱۲ سالشه . از اول علاقه نداشت. هنوزم نداره. تو طول سال اصلا درس نمیخونه. نمراتش در حد تلاش هست. موقع امتحانات نهایی به زور قبول میشه. دارم از دستش روانی میشم. اگه بگم تا حالا ندیدم درس بخونه باور نمیکنید. مشق هاشم خیلی به سختی و کم مینویسه. معلمش هم واقعا حریفش نمیشه. فقط میگه من دوست ندارم مشق بنویسم و درس بخونم. واقعا دور و برتون دیدید همچین بچه ای؟بعد چی شد؟علاقمند شد به درس؟من نگرانم چون حس میکنم یکم بزرگتر بشه ترک تحصیل میکنه. خواهشا بچه ها نیان تو گروه نظر بدن. فقط بزرگترها نظر بدن ممنون. چون نی نی سایت‌پره بچه شده این و نوشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواهر زاده هام 

کتاباشو باز نکرده از اول سال

کلاس مدرسه هم نصف بیشتر نرفته 

خواهرم ک پیر شد از دستش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

پسرعمم وضع مالی خانوادش خوب نبود ول کرد میگفت درس خوندن رو دوست ندارم هرکی هرچی گفت نخوند ک نخوند تا هشتم فقط 

الانم داره کارگری میکنه فقط خرج روزانه خودش میشه همش هم ۱۷ سالشه

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

روزی یه بار با شلنگ بیوفت به جونش. شوخی کردم .کاری نمیشه کرد خودش باید به خودش بیاد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

ما تو فامیل یکی دو نفر داشتیم قشنگ اختلال شخصیت و بیماری داشتن یا مثلا بیش فعالی که اگه اون زمانا درمان میشد شاید درسشونم خونده بودن متاسفانه اصلا ادامه تحصیل ندادن و الان با پنجاه سال سن تو خونه باباشونن بیکار

منم پیر شدم. خدایی اینقدر حرص میخورم قلبم میگیره

ببرش مدرسه غیرانتفاعی حداقل کیلویی بهش نمره بدن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

پسرعمم وضع مالی خانوادش خوب نبود ول کرد میگفت درس خوندن رو دوست ندارم هرکی هرچی گفت نخوند ک نخوند تا ...

حالا اون میگی وضعشون بد بود. بچه ی ما که تو رفاه هست. اهل کار هم نیست تو خونه یک‌لیوان جابجا نمیکنه.