2777
2789
عنوان

با بچه ای که اصلا و ابدا به درس علاقه نداره چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 73 پست
من چند ماه هیچی نگفتم نه نوشت و نه خوند. الان معلم پیام داده پسرتون در حد خیلی خیلی ضعیفه. وقتی رهاش ...

پس همون فردا زنگ بزن مشاور ۱۴۸۰ قشنگ راهنمایی میشی بررسی باید شه پسرت

ببین توجه تمرکزش خوبه شاید بیشفعاله ک اینم قابل درمانه 

توکل بخدا راه بزار جلوت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی پسر منم ببین چه چیزهایی راجع به من فکر میکنه. اون میگه به من کاری نداشته باشین من درس نمیخونم

من 20 سالمه بچه دبستانی بیخود کرده بگیر بزنش والا نمیشه که هیچ برنامه ای نداشته باشی من میخواستم دونده سرعت بشم نزاشت پس باید درس بخونم یا ورزش از سن کم  یا درس یا کار بیرون بهش بگو یکی رو انتخاب کن 

استرس درس خوندن بچه ۱۲ ساله زندگی شما و بچه را تلخ می کنه.

به این باور برس که درس لزوما باعث خوشبختی بچه نمیشه.

پسر شاد و سرزنده به پسر  درس خون ولی بی انگیزه ارجحیت داره.

مادر یه پسر شاد و موفق باش  حتی اگر دیپلم نداشته باشه

در کنارش باید یه فعالیتی که بهش علاقه داره هم اضافه کرد

یکنواختی درس و مشق بچه‌هارو زده میکنه

داداش من کلاس فوتبال میره

تشویق بچه هم خیلی مهمه

اینکه برای تلاشش و نمره های خوبش جایزه در نظر بگیری

چیزایی که دوس داره و بهش علاقه منده

اینطوری هم بیشتر انگیزه درس خوندن داره

هم یاد میگیره برای به دست آوردن خواسته‌هاش

باید تلاش کنه

محیط خونه و خانواده هم خیلی مهمه

خیلی از بچه‌ها بخاطر اختلافات خانوادگی و مشکل و سردی

که بین پدر و مادر هست افسردگی درونی و پنهان دارن

خیلی مهمه که بچه تو محیط امن و با آرامش درس بخونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حتما ببر...چطور تا الان نبردی؟!!!ولی علاقه به درس نداره بذار یه حرفه ای که دوس داره یاد بگیرهرشته ها ...

کلاس دوم‌بود بردم.‌خیلی تاثیری نداشت. یادم‌نیست مشاوره چی گفت ولی اون موقع کوچکتر بود مشاوره هم خیلی براش عادی بود کار پسرم

اره بهترین امکاناتو براش تهیه کردن ولی بی فایده تا کلاس چهارم بیشتر درس نخوند رفت کارگری کرد تو بازار از صافکاری گرفته تا جوشکاری ومیوه فروشی تا آخر دست صافکار و جلوبندی ماشین سبک شد و مغازه خودشو راه انداخته الان ۲۴ ۲۵ سالشه ی دختر ۲ساله داره خونه فوقالعاده شیک داره ی پژو پارس داره 

این آقا پسر داییمه هرچند داییم ساپورتش میکرد تا زمانی ک مجرد بود و مغازه براش گذاشت الان شکر خدا حرفه ای شده  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

کلاس دوم‌بود بردم.‌خیلی تاثیری نداشت. یادم‌نیست مشاوره چی گفت ولی اون موقع کوچکتر بود مشاوره هم خیلی ...

همکلاسی برادرم اصلا علاقه نداشت ب درس فقط عشق ب فوتبال بود دروازه بان استقلال قسم شد آخرش الان خبر ازش ندارم تو کدوم تیم بازی میکنه 

بنده خدا پدرش معتاد بود و وضع مالیشون خیلی بد بود معلما چون میشناختنش نمره قبولی بهش میدادن ک فقط دیپلم بگیره نمیدونم آخر سر گرفت یا ن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅