2777
2789
عنوان

با بچه ای که اصلا و ابدا به درس علاقه نداره چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 73 پست
بفرستش بره هنر یاد بگیره مکانیکی تعمیراتی یا حتی شاگرد نونواییوقتی یکم سختی بکشه قدر درسو می‌دونهشای ...

خوب اهل کار هم‌نیست که دلم‌خوش باشه لااقل میره کار فنی. الان که ۱۲ سالشه تو خونه یک لیوان آب بر نمیداره. 

بفرستش بره هنر یاد بگیره مکانیکی تعمیراتی یا حتی شاگرد نونواییوقتی یکم سختی بکشه قدر درسو می‌دونهشای ...

سنش کمه والا مملکتم صاحاب نداره یه وقت یه بلایی سرش میارن ندیدی اخبار مدرسه های سنندج و شهر ری رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم اینجوره ۱۴ سالشه راهی نموند ک نرفتیم تشویق هدیه تنبیه  هیچی روش تاثیر نداره حتی روانشناس  اصلا نمیخونه ک نمیخونه فقط با کلی کمک مالی به مدرسه بزور قبولش میکنن وگرنه فک کن نمره هاش در حد ۱ یا ۲😐

فقط میخایم دیپلمی بگیره تموم شه بره همین😂

بعد جالبه ما هممون زرنگ و شاگرد اول بین بچه ها امروزی طبیعیه فک کنم

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩
حالا اون میگی وضعشون بد بود. بچه ی ما که تو رفاه هست. اهل کار هم نیست تو خونه یک‌لیوان جابجا نمیکنه.

ای بابا چقدر حیف حتما با یه تراپیست حرف بزنین ایشالا ک حل میشه

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
خواهر منم اینجوره ۱۴ سالشه راهی نموند ک نرفتیم تشویق هدیه تنبیه هیچی روش تاثیر نداره حتی روانشناس ...

ای بابا دخترها که زرنگن معمولا. حالا اگه دخترم اینجور بود من ناراحت نبودم. پسر ولی باید اهل درس باشه فردا روز بتونه جایی شغل مناسبی داشته باشه

همه قرار نیست با درس خوندن موفق بشن

ما یکی از اقوام نزدیک داریم که پسرش تا سوم راهنمایی درس خوند بعد هم ول کرد. چند سال ول گشت بعد خودش رفت دنبال کار.

الان ۲ تا خونه داره و ماشین و ...

قشنگ خرج مادرش را هم میده

از خیلی از مهندس های فامیل که مستاجر هستند موفق تره

همه قرار نیست با درس خوندن موفق بشنما یکی از اقوام نزدیک داریم که پسرش تا سوم راهنمایی درس خوند بعد ...

خوب زمانه تغییر کرده. ببین حداقل نباید تا دیپلم بره؟اینکه حتی جدول ضرب بلد نیست عرضه هیچ کاری و نداره.‌من باید نگرانش باشم

سنش کمه والا مملکتم صاحاب نداره یه وقت یه بلایی سرش میارن ندیدی اخبار مدرسه های سنندج و شهر ری رو

حقیقت اون اخبارو نشنیدم 

ولی تو شهر ما خانواده های که بچه هاشون درس نمی‌خونن می‌فرستن هنر یاد بگیرن

ای بابا دخترها که زرنگن معمولا. حالا اگه دخترم اینجور بود من ناراحت نبودم. پسر ولی باید اهل درس باشه ...

والا همین که قبول شه مدرکو بگیره کافیه چون درس یه راهه جداس کار هم یه راهه دیگه ماکه اینهمه ۲۰ گرفتیم چی یادمون موند سرکارم ک رفتیم اصن ربطی ب چیزاییکه سر کلاس یاد گرفتیم نداش خودتو واس چند نمره بالا پایینتر اذیت نکن بالاخره فضای مجازی اومده همشون شیطون شدن و بی حوصله درست میشه تو فک نباش

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩
حالا اون میگی وضعشون بد بود. بچه ی ما که تو رفاه هست. اهل کار هم نیست تو خونه یک‌لیوان جابجا نمیکنه.

خب لوسش کردی باید مسئولیت بدی 

حتما هم مشاور ببرش بچه سختی هم باید بکشه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خوب اهل کار هم‌نیست که دلم‌خوش باشه لااقل میره کار فنی. الان که ۱۲ سالشه تو خونه یک لیوان آب بر نمید ...

بفرستش مغازه کافی نت 

یا موبایل فروشی 

شاید به کارای اینجوری علاقه پیدا کنه