2777
2789
عنوان

با بچه ای که اصلا و ابدا به درس علاقه نداره چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 73 پست
اینقدر از دستش عصبی هستم‌که نگو. آخه چرا در حد معمولی هم لای کتاب و باز نمیکنه

مشاور ببر ی هنرم ک دوست داره ببر 

شاید بیش فعاله شاید علاقه ب هنر ورزش یه چیز دیگ داره با روانشاس میتونی بفهمی دیگ

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لوسش کردی باید مسئولیت بدی حتما هم مشاور ببرش بچه سختی هم باید بکشه

من دو تا بچه دارم با هر دو هم جدی بودم. اون یکی هم درسخون هست هم کار میکنه تو خونه. این یکی این‌مدلی شده که نمیدونم به کی رفته. اصلا هم لوس نمیکنم بچه رو. اتفاقا جدی هستم.‌منتها موندم چرا اینجوره.‌از اول هم‌لجباز و یکدنده بود

ببرش مدرسه غیرانتفاعی حداقل کیلویی بهش نمره بدن

وااا

نمره به جه دردش میخوره

حداقل ایم مولو بده واس کلاسهای آموزشی و یاد گرفتن یه حرفه ای یا مهارتی جیزی ...

بعدم کلاس پنجم نمره ندارن اینا...خوب و صعیف و نیاز به تلاش و ...میگیرن

من دو تا بچه دارم با هر دو هم جدی بودم. اون یکی هم درسخون هست هم کار میکنه تو خونه. این یکی این‌مدلی ...

پسر منم ۵سالشه لجباز یکدنده ست احساس میکنم مقداری لوس الان یکم سختگیری میکنم مسئولیت بپذیره ..

میدونم درکت میکنم منتها بهش مسئولیت بده لجبازی نکن همدل باش باهاش حتما هم مشاور ببر ...ب تفریحاتشم رسیدگی کن شهربازی سینما پارک ی مدت بچرخون اینجور جاها ببین چی میشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

نگا اینکه درس نمیخونه حالا خیلی بد نیست ولی اینکه کلا هیچ کاری نمیکنه خییییییییییییییییییییییلی بده

عصرا بفرستش هر شغلی که دوست داره کار کنه فروشندگی تعمیراتی یا...

الان تو روز چکارا میکنه؟ گوشی و تلویزیون رو جمع کن تا عقلش بیاد سرجاش

اینقدر از دستش عصبی هستم‌که نگو. آخه چرا در حد معمولی هم لای کتاب و باز نمیکنه

ازش بپرس چی دوست داره

مثلا ورزش یا کار فنی

اصلا بذار یه سال مدرسه نره.

فشار شما بچه را بیشتر از درس فراری می کنه.

برادرم تو دبیرستان رشته تجربی با چند تا تجدید و تک ماده به زور سال های آخر را گذروند.آرزو داشتیم دکتر بشه ولی  اصلا دیپلم گرفتنش برامون رویا شده بود.

ولی یهو با عشق و علاقه برای دانشگاه رشته تربیت بدنی را انتخاب کر و تمام ۴ سال شاگرد اول بود.

بعد هم ارشد فیزیولوژی قبول شد. الان هم برای دکتری میخونه

پسر شما هم راه خودش را پیدا کنه موفق میشه.

منم از درس بدم میومد اینقدر مامانم داد میزد و سگ میشد با گریه مینوشتم چه مییشه کرد میبینی جواب نمیده باید از کتک استفاده کنی داد بزن بترسه چاره ای نیست اخه خیلی زود ول کرده دیگه دبستان چیزی نداره مشق هاش 

برادرم تو دبیرستان رشته تجربی با چند تا تجدید و تک ماده به زور سال های آخر را گذروند.آرزو داشتیم دکت ...

همسرم هم همین و میگه . نمیدونم والله خدا کنه علاقمند بشه

پرسیدم میگه بازی کنم فقط

خوب  الان شغل گیمری هم هست.

بگو برو تابستون گیمر بشو ولی باید ماهی حداقل ۲-۳ میلیون در بیاری

گیمری درآمد خوبی داره.

حداقل ماهی ۲۰-۲۵ برای کار پاره وقت