2777
2789
خوش بحال هرکی طبیعی زایمان میکنه من پشیمونم ازسزارینقشنگ شکمو جر میدن اونم ۷ لایه

من تجربه هردو رو دارم 

هردو یک جور درد و اذیت رو تجربه میکنی

اما از زایمان سزارین یبوست شدید برام مونده متاسفانه

کاربر سال ۹۶ هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اذیت شدی گلم یعنی سزارین هم درد داره؟

بعدبیهوشی بله.. خیلی.. داغون اصلانمیتونی تکون بخوری انقدبده که نگووو... من چندتاشیاف به خواهرم زدم تافقط تونستم زیرشوعوض کنم انقدداغون بودچندبار تا غش کردن رف.. خیلی بده.. من خودم بعدزایمانام دیگه داغون شدم 

دیگه 9 مگه میخواد خودشون مسخره کننهمچین چیزی نیست خیلی ها همون اول بهشون میزنن

اره به خدا پرسیدم تازه میگفت ۱۰ سانت فقط برای بخیه شهر ما اینجوریه هر جا پرسیدم میگفت اخراش میزنیم

واقعا ناراضی ؟من به هر دری زدم سز شم نکردن شما چرا ناراضی گلم؟

وای نه اشتباه نکن 

من سر بچه اول ب هردری زدم تا سز بشم سر بعدی خیلی اذیت شدم سن ک میره بالا تازه عوارضش نشون میده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من تجربه هردو رو دارم هردو یک جور درد و اذیت رو تجربه میکنیاما از زایمان سزارین یبوست شدید برام موند ...

یعنی چسبندگی روده گرفتی؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اره به خدا پرسیدم تازه میگفت ۱۰ سانت فقط برای بخیه شهر ما اینجوریه هر جا پرسیدم میگفت اخراش میزنیم

چه مسخره اصلا اون موقع یه بی حسی ساده میزنن و بخیه میکنن تموم...

دوستم میگفت موقع اومدن بچه دیگه فرق داره کلا