2777
2789
مرسی گلم انشالله چشم حتما دعاتون میکنم شما هم منو دعا کنید که خدا کمک کنه این بار اسون باشه

سر نماز صبح دعات میکنم انشالله به تن سالم ودل خوش نی نی رو بغل کنی زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه کاربر هست شهرزاد قصه ها به گفته ایشون روشی رو که بهش گفتم زایمانو واسش اسونتر کرد اصلا ...

عزیزم انبه گرمی شدید و الرژی زاست

تخت کنار منم انبه خورد بچش هم زردیش بالا بود هم بدن طفلک کهیر شد گفتن الرژی داشته 

کاربر سال ۹۶ هستم
وای یا خدا من هر چقدر خواستم برم نتونستم از فکرشم میترسم

مامان من دنبه گوسفند رو آب کرد صافش کرد سبزی تره هم خورد کرد له کرد باهم مخلوطش کردن ب صورت شیاف استفاده کرد کوچیک و ب مرور ناپدید شد 

کاربر سال ۹۶ هستم
عزیزم انبه گرمی شدید و الرژی زاستتخت کنار منم انبه خورد بچش هم زردیش بالا بود هم بدن طفلک کهیر شد گف ...

عزیزم شاید در اصل بدنه اون خانوم سازگار نبوده با انبه  من سوپروایزر بخش زنان بهم گفت به شوهرت بگو فقط انبه بیاره هم گرمه هم اینکه شیرینه تحمل زن رو بالاتر میبره حالا ایشون هر آبمیوه ای که دوست داره بخوره خدارو شکر دخترم به دنیا اومد زردیم نگرفت😍 با اینکه ۱۹ سالم بود زایمان اول بخدا همه پرستارها از مقاومت بدنم تعجب میکردن خودشون آخر لحظه میگفتن حسرت یه جیغو به دلمون گزاشتی 😅خداروشکر

وای یا خدا من هر چقدر خواستم برم نتونستم از فکرشم میترسم

یه راهی پیداکن با لیزر رفع بشه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏