2777
2789
چه مسخره اصلا اون موقع یه بی حسی ساده میزنن و بخیه میکنن تموم...دوستم میگفت موقع اومدن بچه دیگه فرق ...

همون دیگه اخراش رو اصلا ادم حس نمیکنه خود به خود من از خود بیمارستان پرسیدم میگفت حداقل باید ۷ سانتشو خودت بری

وای خدا من فکر میکردم سزارین اسون تره 😨

ن بابا.. طبیعی اولش درد داره بعدش خوبع.. البته بستگی به آدمش هم داره.. من اون یکی خواهرم طبیعی بود. ولی ازداخل رحمش خیلی بخیه خوردکه تادوهفته نمیتونس بشینه فقط خابیده. خیلی داغون بود.. بعدم چنان خونریزی داشت که گفتن آمبولی. انقدخدابهش رحم کرد.  یکی ازهم محلیامون بنده خدابعدزایمانش خیلی خونریزی داشت میادمیره پیش دکترومیکه من الان چندروزه زایمان کردم خوب نمیشم داغونم دکتراحمقم میگه عیب نداره طبیعی. دختره بیچاره فوت شد. آمبولی کرده بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یه جای درست و حسابی یه دکتر خوب سزارین کن هیچ مشکلی هم برات پیش نمیاد ن درد داره نه چیزی

هزینه هاشون خیلی سنگینه شهر ما اصلا انجام نمیدن مگر با زیر میزی سکه و بیمارستان خصوصی

همون دیگه اخراش رو اصلا ادم حس نمیکنه خود به خود من از خود بیمارستان پرسیدم میگفت حداقل باید ۷ سانتش ...

بگو بقیه هم تو سرت بخوره 

پیج دکتر نداسالاریه رو ببین درمورد همین پست داره

سر سز چی عزیزم خود همون موقع هم درد کشیدی؟

سوند زدنی 

اون آمپول لعنتی ک ب کمر میزنن 

بعدچندساعت ک اثر آمپول میره وای تازه دردا شروع میشه

بعد چندساعت ک میگن از تخت  بیا پایین راه برو وای 

تا چندروز کمردرد بخیه ها درد 

موقع دستشویی درد

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نه اصلا نمیدونم چه بلایی سر روده هام اوردن ک همچین شدم ده ماه گذشته ولی هنوز کامل خوب نشدمحس میکنم ت ...

الهی 

ولی سزارین اشتباهه دل وروده و شکمو جابجا می‌کنن تا ب رحم برسن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سوند زدنی اون آمپول لعنتی ک ب کمر میزنن بعدچندساعت ک اثر آمپول میره وای تازه دردا شروع میشهبعد چندسا ...

واسه من سه بار اومدن ماساژ شکمی دادن 

وای مرگو به چشم دیدم اخه بگو لعنت بهتون شکم پاره رو چطوری میشه ماساژ داد لااقل وقتی هنوز بی حسه ماساژ میدادین

کاربر سال ۹۶ هستم