2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد اصلی زایمانم کلا ۱ ساعت طول کشید.برا خودم ماما همراه گرفتم.دوره بارداری کلاس های امادگی زایمان میرفتم.و موقع زایمان سعی کردم زیاد جیغ و داد نکنم .ولی درهرصورت از زایمان میترسیدم.نذر کرده بودم اگ زایمان خوبی داشته باشم یه مقداری پول بدم بیرون.ک خداروشکر خوب زایمان کردم و اولین نذر زندگیم بود😁

کلاس ها خوبه ولی ماما همراه الکیه

اصلا اینطور نیس.مامای همراه اگه حرفه ای باشه،دکتر هم حتی نیاز نداری

مامای من،عین مادرکنارم بود.شب و نصفه شب حالمومیپرسید،گفت اگه از محیط زایشگاه وحشت داری،میام خونتون،توحمام دنیاش میاریم.در نهایت بچمو ایشون دنیا اورد.دکتر نگاه میکرد😁

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
به نظرتون خطرناک نیست؟

من برازایمان خواهرم رفتم بیمارستان.. یه خانومی بهم گف من دوتابچهامو بابی حسی زایمان کردم..سالهاگذشته بودوچیزیشم نبود.. خودم تجربه نداشتم. سزارینی بودم. که بدترین زایمانه

دیگه نمیشه هم خدارو بخوای هم خرما رو...تو 3 4 سانت میزنن دیگه بدوت بی حسی ام زایمان عوارض خودشو داره

نه پرسیدم میگفت ۷ سانت یا ۹ سانت که دیگه ۹ میشه اخراش دردی نممونه