2777
2789
عنوان

اگ میخواین فحش بدین قضاوت کنید نیاین تووخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 72 پست
خدانکنهبخدا همچین ادمی نبودم.دوسال دوست بودیمفک میکردم ازدواج،اونم میخواستولی شرایط درست نکردالان من ...

به خودت ربط داره عزیزم بالاخره بابت تصمیمی که اون لحظه گرفتی خودتو سرزنش نکن اما اینو دیگه یادت بمونه که بدنت اونقدری با ارزش هست که اول اجازه بدی اون طرف احترامی که برات قائله رو اثبات کنه و ازدواج کنین بعدش 🌱🫶🏻

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چه سالی؟من سال ۸۷عروسی کردم اون موقع خیلی همه چی سخت تربود و این چیزا واقعا خط قرمز طرفین بود و ...

من سال ۸۶ عقد کردم عزیزم 

شاید تهران اینجوری بوده و شهرستانها سخت تر میگرفتن نمی‌دونم والا

ببین اینو می گم ناراحت نشو ولی طبق قانون اگر با کسی ازدواج کنی به شرط باکره بودن و باکره نباشی می تونه بدون مهریه و همه چی عقد رو باطل کنه .پس بهتره با کسی ازدواج کنی که با این قضیه کنار بیاد و قبول کنه

خدانکنهبخدا همچین ادمی نبودم.دوسال دوست بودیمفک میکردم ازدواج،اونم میخواستولی شرایط درست نکردالان من ...

عزیزم نمیخوام سر زنشت کنم ولی خیلی نارات میشم که همجنس خودم واسه تن وبدن خودش ارزش قاعل نیست منم بایکی۲سال دوست بودم قصدمون ازدواج بود ولی اصلا همچین کاری نکردم چون به بازی روزگار اعتماد نداشتم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اخه تو سوشال مدیا همش میگن پسرا دنبال فلان دختران همش برکه میخوان و فلان😂من کلا یکساله فهمبدم این ه ...

غلط کردن برگه بخوان 

مگه عهد قجره؟؟؟

والا خاله من الان ۶۷ سالشه و ۴۰ سالگی ازدواج کرد البته 

ولی ما کلا تو خانواده برگه و ... رسم نداریم 

نه برای برادرام و نه دخترای خودمون 

کسی همچین چیزی بگه توهین می‌دونیم و کلا به هم میزنیم

من سال ۸۶ عقد کردم عزیزم شاید تهران اینجوری بوده و شهرستانها سخت تر میگرفتن نمی‌دونم والا

ن ربطی نداره منم تهرانم.کلا اون دوره پیچیده تربود تاالان.بنظرم مردها راحت ازاین موضوع توجهشونو برنمیدارن 

ن ربطی نداره منم تهرانم.کلا اون دوره پیچیده تربود تاالان.بنظرم مردها راحت ازاین موضوع توجهشونو برنمی ...

شاید فرهنگ خانواده ها فرق داره خب عزیزم چی بگم آخه 

ولی ما خودمون از زن داداشام هم برگه نخواستیم و کلا زیاد تو قید و بند این حرفا نبودیم با اینکه مادرم اینا مذهبی هم هستند 

خانواده همسر خودمم اصلااا همچین حرفی به دهنشون نیاوردن