2777
2789
عنوان

اگ میخواین فحش بدین قضاوت کنید نیاین تووخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 72 پست

الهی بمیرم برات خدا لعنتش کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چون این اشتباهو کردمبخدا یکبار بود فقط فکر میکردم تهش ازدواج بینمون نشد.دکتر نری اون مرد میفهمه؟

اولا زندگی خودته

دوما ب ما چ ک فحش بدیم 

و اینکه فکر نکنم بابا مگ همه خونریزی دارن

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترمیم میشه کرد؟حس میکنم الکیه

اگه یکبار بوده حالا شاید خیلی مشخص نباشه توی معاینه اگه خودت استرس نداشته باشی و لو ندی ولی ترمیم بکنی صدرصد میفهمن کاملا تابلوعه که دستکاری شده 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ❤️

چون این اشتباهو کردمبخدا یکبار بود فقط فکر میکردم تهش ازدواج بینمون نشد.دکتر نری اون مرد میفهمه؟

عزیزم کارت خیلی اشتباه بود تو که به بازی روزگار اعتماد نداشتی که رفتی با طرفت همبستر شدی

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بکارت کاشتن و این چرت و پرتا دروغه گلم .اگه طرف آدم مریض و پیگیر باشه و شکاک آره  دکتر می فهمه اگه قبلش ببره معاینه .فحش و قضاوت نداره خدا باید ببخشه که می بخشه ظلمی بوده که درحق خودت کردی خودتم خودتو ببخش .به بقیه مربوط نیست 

همه پسرا معمه واسشونبایذ قشنگ توضیح بذه ک ی بار بوده

نه عزیزم خیلیا دیگه براشون مهم نیست 

خود من ۱۸ سال قبل ازدواج کردم 

البته من رابطه نداشتم ولی همسرم قبل ازدواج می‌گفت اصلااا برام اهمیت نداره این موضوع و مهم از بعد اینه که با من بودی

نه عزیزم خیلیا دیگه براشون مهم نیست خود من ۱۸ سال قبل ازدواج کردم البته من رابطه نداشتم ولی همسرم قب ...

یعنی چه سالی؟من سال ۸۷عروسی کردم اون موقع خیلی همه چی سخت تربود و این چیزا واقعا خط قرمز طرفین بود ولی الان دیگه نه.هرکارهم بکنن عیب نداره فقط متعهد بمونن به هم😐

خدانکنهبخدا همچین ادمی نبودم.دوسال دوست بودیمفک میکردم ازدواج،اونم میخواستولی شرایط درست نکردالان من ...

استارتر برو ترمیم کن 

قبل ازدواج هم دکتر نرو و اگه خواستگاری گفت بریم دکتر و ... قبولش نکن طرفو 

فقط میمونه همسرت که اونم اگه ترمیم کنی متوجه نمیشه اصلا