2777
2789
عنوان

اگ میخواین فحش بدین قضاوت کنید نیاین تووخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 72 پست
غلط کردن برگه بخوان مگه عهد قجره؟؟؟والا خاله من الان ۶۷ سالشه و ۴۰ سالگی ازدواج کرد البته ولی ما کلا ...

ماهم پیش نیومده کسی بگه

و کلا منم خودم بدم میاد و بهم میزنم با اینکه‌کاری نمردم و قرار نیس بکنم

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خیلیا هستند که خیلی درد و خونریزی دارن البته من شنیدم ترمیم کنه درد . خونریزی خیلی زیاد هم ...

پرده نوع حلقوی بدون درد وخونریزیه یعنی بار اول ممکنه پاره نشه بعد چندبار رابطه پاره بشه ولی بدون خونریزی

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ما با همچین خانواده ای وصلت نمی‌کنیم چون توهین می‌دونیم خودمون هم اصلااا از عروس همچین توقعی نداریم

اره خب منم دوست ندارم به شخصیت ادم توهین میشه

پرده نوع حلقوی بدون درد وخونریزیه یعنی بار اول ممکنه پاره نشه بعد چندبار رابطه پاره بشه ولی بدون خون ...

خب حالا چطور اینو به همسرش توضیح بده؟؟؟

دکتر بره خب دکتر میگه باکره نبوده 

خودش هم بگه ممکنه طرف قبول نکنه بعد از ازدواج و بگه دکتر بریم و ... و زندگیش خراب بشه به خاطر یه اشتباه نوجوانی

من اگ پردم داشتم هیجویت اینکارو نیمکردمخانوادمون تاحالا هیجکس اینکارو نکرد

دیگه به هیچوجه تا قبل از عقد نذار کسی بهت دست بزنه حتی اگه۱۰سالم دوست بودین 

خب حالا چطور اینو به همسرش توضیح بده؟؟؟دکتر بره خب دکتر میگه باکره نبوده خودش هم بگه ممکنه طرف قبول ...

میتونه اصلا دکتر نره بعدشم فکر نکنم الان پسری باشه که براش اینچیزا مهم باشه الان دیگه همه اطلاعات دارن

میتونه اصلا دکتر نره بعدشم فکر نکنم الان پسری باشه که براش اینچیزا مهم باشه الان دیگه همه اطلاعات دا ...

دقیقا خودم تو پست اولم نگاه کنی همینو بهش گفتم که با پسری ازدواج کن که این چیزا براش مهم نباشه

دقیقا خودم تو پست اولم نگاه کنی همینو بهش گفتم که با پسری ازدواج کن که این چیزا براش مهم نباشه

اره باید همینکارو کنه اگه هم پسره از برگه سلامت خواست اونم میتونه بگه پسره بره برگه سلامت بگیره

ای بابا ناراحت شدم.ولی اگ یباربوده مشکلی نیس دوباره بخواد رابطه داشته باشه اون قسمت زخمی میشه من خودم بعده عروسیم همسرم رفت ماموریت دوماه نبود وقتی برگشت خون کمرنگ بازم داشتم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه