دخترسخت مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 2888 عنوان اگ میخواین فحش بدین قضاوت کنید نیاین تووخدا | مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 72 پست اگ دختری باکره نباش بخواد ازدواج کنه میشه فهمید؟یکبار فقط این اشتباه پیش ادمد باکرگی ازدست داد.خواهش میکنم بگین مشخص میشه،حتی اگ خونی چیزی بزنی؟؟؟توروخدا فحش ندین خواهش میکنم. 1404/01/21 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرکاکائووو عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2670 غلط کردن برگه بخوان مگه عهد قجره؟؟؟والا خاله من الان ۶۷ سالشه و ۴۰ سالگی ازدواج کرد البته ولی ما کلا ... ماهم پیش نیومده کسی بگهو کلا منم خودم بدم میاد و بهم میزنم با اینکهکاری نمردم و قرار نیس بکنم حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7031 نه عزیزم خیلیا هستند که خیلی درد و خونریزی دارن البته من شنیدم ترمیم کنه درد . خونریزی خیلی زیاد هم ... پرده نوع حلقوی بدون درد وخونریزیه یعنی بار اول ممکنه پاره نشه بعد چندبار رابطه پاره بشه ولی بدون خونریزی تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7031 ما با همچین خانواده ای وصلت نمیکنیم چون توهین میدونیم خودمون هم اصلااا از عروس همچین توقعی نداریم اره خب منم دوست ندارم به شخصیت ادم توهین میشه تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11360 پرده نوع حلقوی بدون درد وخونریزیه یعنی بار اول ممکنه پاره نشه بعد چندبار رابطه پاره بشه ولی بدون خون ... خب حالا چطور اینو به همسرش توضیح بده؟؟؟دکتر بره خب دکتر میگه باکره نبوده خودش هم بگه ممکنه طرف قبول نکنه بعد از ازدواج و بگه دکتر بریم و ... و زندگیش خراب بشه به خاطر یه اشتباه نوجوانی
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7031 من اگ پردم داشتم هیجویت اینکارو نیمکردمخانوادمون تاحالا هیجکس اینکارو نکرد دیگه به هیچوجه تا قبل از عقد نذار کسی بهت دست بزنه حتی اگه۱۰سالم دوست بودین تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7031 خب حالا چطور اینو به همسرش توضیح بده؟؟؟دکتر بره خب دکتر میگه باکره نبوده خودش هم بگه ممکنه طرف قبول ... میتونه اصلا دکتر نره بعدشم فکر نکنم الان پسری باشه که براش اینچیزا مهم باشه الان دیگه همه اطلاعات دارن تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11360 میتونه اصلا دکتر نره بعدشم فکر نکنم الان پسری باشه که براش اینچیزا مهم باشه الان دیگه همه اطلاعات دا ... دقیقا خودم تو پست اولم نگاه کنی همینو بهش گفتم که با پسری ازدواج کن که این چیزا براش مهم نباشه
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7031 دقیقا خودم تو پست اولم نگاه کنی همینو بهش گفتم که با پسری ازدواج کن که این چیزا براش مهم نباشه اره باید همینکارو کنه اگه هم پسره از برگه سلامت خواست اونم میتونه بگه پسره بره برگه سلامت بگیره تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14051 ای بابا ناراحت شدم.ولی اگ یباربوده مشکلی نیس دوباره بخواد رابطه داشته باشه اون قسمت زخمی میشه من خودم بعده عروسیم همسرم رفت ماموریت دوماه نبود وقتی برگشت خون کمرنگ بازم داشتم دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
الییییی۷۱ عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 394 سلام عزیزم یه تایپیک گفته بودن سکمتون خیلی ورم میکنه چیکار کردین خوب شدین؟