2777
2789
عنوان

طلسم مرگ

6950 بازدید | 59 پست

من حدود.8 ماهه درد قفسه سینه قلب تپش قلب درد استخوان درد شدید کمر لگن پا دست شکم زیر شکم پهلو دارم جوری که انگار دارن سیخ فرو میکنن تویه پهلوهام و درد شدید استخوان دارم و همش عرق میکنم و تپش قلبم جوریه که نمیزاره بخوابم قبله اینکه این دردا شروع بشه من تویه بوتیک کار میکردم و حدود 9ماه پیش یه اقایی جدود 40ساله اومده بود لباس بگیره و فهمیدم دعا نویسه چون گوشیش همش زنگ میخورد و بهشون میگفت اسم خودتون و مادرتون رو بفرستید واریز کنید من زنگ میزنم خلاصه باهام حرف زدو بهم گفت میخوای بهت بگم؟ گفتم بله بگین گفت نترس به این زودیا نمیمیری در صورتی که من اصلا تو فکره مرگ نبودم و حالم خوب بود و داشتم کارمو میکردم فقط یه سری مشکلاته ماورایی داشتم که بهش گفتم صدا میشنوم و میبینم و باهام حرف میزنن و اینا گفت اسم خودت و مادرتو بگو گفتم نوشت رویه کاغذ و با عدد حساب کرد و فکر کردو یه چیزایی زیر لب میگفت گفت تو تویه بدنت و کمر به پایین جن زیاد داری سعی کن رابطه نداشته باشی با کسی گفت من 4.5میلیون میگیرم بخوام کار انجام بدم واسه کسی گفتم من ندارم میبینین که تو بوتیک دارم کار میکنم گفت اشکال نداره انجام میدم برات دختره خوبی هستی خلاصه گفت برو ماژیک بیار باید رو کمرت یه طلسم بنویسم که از بدنت برن بیرون گفتم نه و اینا اینجا محله کاره یکی میبینه اصرار کرد قبول کردم رفتیم اتاق پرو و شروع کرد نوشتن پشت کمرم و دستشو گذاشت رو قفسه سینم فشار داد رو شکم فشار داد و دیدم داره میره پایین‌تر حولش دادم گفتم چیکار میکنین نمیخوام بنویسین دیگه ترسیده بودم باور نگه داشت منو گفت بزار کارمو بکنم میخوام بیرونشون کنم از بدنت نزاشتم کامل بنویسه اون جدول و حروف و نوشته هارو اومدم بیرون از پرو گفت تو فکره بد کردی راجبم ولی من میخواستم کمکت کنم گفتم بزار کاملش کنم واست بد میشه اینجوری گفتم نمیخوام و قبله اینا ایدی اینستاشو داده بود عکس گرفته بودم از رو گوشیش گفت خودت بعدا بهم پیام میدی بده حتما یادت نره گفتم باشه از مغازه بیرونش کردم یه جورایی و رفت و رو دمش موند خلاصه بعده اون جریان من 2هفته اینا بعدش درد کمر و شکم بدی گرفتم و هرروز حالم بدتر شد و زد همه ی استخوانم درد گرفتن و از کار اومدم بیرون تازه دیدم یجا گفته علاعمه طلسم مرگ اینه کسی که طلسم واسش زده باشن قلب درد و تپش قلب شدید. استخوان درد و ورم بدن بدونه دلیل و حتی بیماری‌هایه لاعلاج مثل سرطان میگیره طرف و میمیره. میترسم بعده اینکه ازونجا رفت برام طلسم مرگ زده باشه و یا اون طلسمی که داشت برام می‌نوشت طلسم مرگ بوده باشه تمام علائم کسایی که سرطان داشتنو دارم نمیدونم چیکار کنم از کی کمک بگیرم و بفهمم دارم دیوونه میشم نمیخوام بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط اینو میدونم 

کسایی که میگن صدا میشنویم یا دوربین کار گذاشتن ما رو میبینن یا میخوان ما رو بکشن اینا همشون یا اسکیزوفرنی دارن یا شیشه میزنن

جن و این چیزا تلقینه 

برای درد استخوانهات احتمالا ویتامین دی بدنت کمه یه چکاپ کامل بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وای شما ها چرا انقد ساده این.  ما یه همسایه اینطوری داشتیم خانوم هارو دستمالی می‌کرد به اسم دعا .حالا ما اون همسایمونو از خیلی قبل می‌شناختیم یه آدم شیاد به تمام معنا . ببین دعا و اینا همش چرت و پرت. اگه اینا واقعی بود سنگ رو سنگ بند نمیشد . فقط به خودت تلقین کردی . اگه انقد آسون بود طلسم مرگ که الان نصف مردم زنده نبودن .چرا انقد خرافاتی هستین

اره مرد بود دکتر زیاد رفتم ولی همه چی نرماله فقط ام آر ای ث عکس از استخوان نگرفتم

بخدااااا که دروغ گفته باور کن ...

مشکل از یه چیز دیگه ست ان شاءالله که هرچه زودتر منشا مشکلت رو پیدا کنی 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
اون قصدش چیز دیگه ای بوده و بهش رسیدهچطوری گذاشتی به بدنت دست بزنه اخه دختر خووووب!نترسیدی فیلم بگیر ...

گفت فقط میخوام رویه کمرت این دعارو بنویسم نمیدونستم میخواد دست بزنه که بعدشم نزاشتم اومدم بیرون از اتاق