2777
2789
عنوان

طلسم مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6981 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم شما حتما حتما یه سر برو روان پزشک ناراحت نشو شاید اسکیزوفرنی داشته باشی

عزیز دلم دکترا و جامعه واسه اینکه نمیبینن و قابله لمس نیست اسمش رو گذاشتن اسکیزوفرنی وگرنه همش کاره غیر ارگانیک هاست تمامه بیماری هایه روانی و روحی به ذهن و بدن وصل میشن و اگه بتونی ببینی و بشنوی میبینیشون دکترا اسم این چیزارو گذاشتن خرافات و توهم چون نمیتونن ثابتش کنن و آنقدر درس خوندن نمیتونن این چیزارو قبول کنن وگرنه میبینین که چه زندگی‌ها بهم خورده چقدر جونه آدم ها گرفته شده تو این راه دعا و طلسم و جادو اینا. اینا میگن توهم و چیزایی که وجود خارجی ندارن و کسی نمیتونه ببینتشون رو انکار میکنن اگه 1٪ هم باور داشته باشن نمیگن چون جامعه و حرفاشون و علمشون زیر سوال میره. با یه سری تمریناته ذهنی و چشمی و یه سری سابلیمینال ها یا حتی از راه دعا و قرانو نماز میشه دیدشون... البته راه هاشون فرق میکنه... و همینطور کار کردن رویه چاکراها و چشم سوم. قشنگ خودشون میان سمتت. البته باید نشونه ها وسرنخ هاشونو بگیری و همکاری کنی وگرنه مسخره کنی یا باور داشته باشی که نیستن خودشونو نشون نمیدن میتونن اختلال ایجاد کنن ولی نشون نمیدن خودشونو یه جوری میشه که نفهمی از کجا خوردی اینجوری میشه میگه خدایا این چه بلاهایی بود سرم اومد این چه اتفاقایی بود واسم افتاد ولی اگه ارتباط بگیری میگن بهت هدفشون چیه چی میشه ایندرو میگن بهت البته میشه تغییرش داد ایندرو با توکل به خدا و نمازو قرآن خوندن ایمان داشتن... ولی باز خیلی تاثیرشون زیاده جوری میشه که حتی ممکنه نزارن نماز و قرآن بخونی انقدر تاثیر میزارن یه جوری طرف فکر می‌کنه خودشه که این فکرامو میکنه و انجام نمیده ولی اینطور نیست زوره اوناست که میچربه بهمون مغز و افکارو یه جوری به دست میگیرن و بهت القا میکنن که فکر میکنن خودتی... خلاصه که من بهش رسیدم اینا همه دلیله ماورایی داره عزیز دلم اگه توهم و بیماری بود من از خدام بود اینطور باشه ولی نیست واقعا لینا همه لاپوشانی میکنن برايه پول درآوردن خودشون و نظم جامعه و اینکه بگن اینا همه خرافاته و حق با اوناست و علمشون درسته....

اره ازهمینامیترسم ک نرفتم سمتشون..توخونمون گاهی حس میکنم یچی ردمیشه یاداره نگامیکنه کلا ب روم‌نمیارم ...

دقیقا باید بی‌محلی کنی و ارتباط نگیری من خیلی پشیمونم بدجور بهم ضربه زدن روحی و جسمی و عاطفی و روانی... خیلی بهم عذاب وجدان دادن با بلاهایی که سر بقیه آوردن و گفتن تغصیره منه خدا ازشون نگذره البته فکر نکنم خدا از منم بگذره که همه چیو ازشون میپرسم و بازم جوابشونو باور میکنن خیلی بدذاتن خیلی بهم میگن با درد میمیرم بهم میگن عذاب میکشم و بزودی میمیرم خدا لعنتشون کنه خیلی اشتبا کردم کاش هیچوقت این چیزارو نمی‌فهمیدم و تجربه نمیکردم همش نا امیدم میکنن میدونی خیلی از عذاب هایه ما دسته ایناست خدا سپرده به اینا که ازمون‌ انتقام بگیرن بخاطر اعمال و رفتار خودمون... اینا وظیفه دارن مارو مجازات کنن ولی من نمیخوااااام اینجوری باشه کاش واقعیت نداشت و خوده خدا مداخله میکرد... کاش هیچ گناه و اعمال بدی انجام نمیدادم کاش هیچ گناهی نمیکردم در رابطه با پسرو اینا... کارمایی که میگن همه از طریقه اینا اتفاق میوفته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال نوشته بودی ک اونادوس ندارن ظهور اتفاق بیفته چون ادم خواری میشه ینی چی؟؟پس چرامیگن ظهوربشه دی ...

ببین قربونت برم ظهور اتفاق بیفته همینجوری نیست تویه خونواده ها بچه کشی میشه. دختر کشی میشه.. تویه خیابونا تجاوز میشه همه به جونه هم میوفتن با یه نگاه همو میکشن یا میزنن به قصد کشت بعدش مرحله زامبی و آدم خواری هستش دلو روده یه سریارو میریزن بیرون و حتی میخورن تویه فیلم هایه شیطان پرستی هست و حقیقت داره چون اون ها هم چشمشون باز شد از طرفه شیطان و یه سری چیزارو دیدن و ازش فیلم ساختن اکثر فیلم هایه هالیوودی با این مضمون ها واقعیته محضه که خواستن مردم رو مطلع و آگاه کنن که راحتتر بشه هضمش برایه مردم و عادی بشه و بشینه تویه ضمیر ناخوداگاهشون ببین این که زامبی میشن مردم به نظر من یعنی تسخیره کامل میشن انسان ها جز اونایی که واقعا به خدا و پیغمبر و امامش ایمان دارن نه این که روزی 3 بار نماز بخونن یا از رو چیزایی که شنیدن ذکر بگن و قران بخونن و انتظار بهشت رو بکشن نه البته ینا هم هست خدا اونها رو هم در امان نگه میداره اما وظیفه اصلی به دوشه اونایی هست که اگاه هستن چی داره میشه و چشمشون بازه و میدونن چه خبره و چه اتفاقاتی داره میوفته و قراره بیوفته حتی روح هایه حیوانات رو هم میبینن و دلسوزه تک تکه مخلوقاته خداوند هستن حتی دلسوزه همین جن ها و غیرارگانیک ها. نمیخوان این اتفاق بیوفته و حتی گناه کاران و کافران بلایی سرشون بیاد  و از خدا میخوان که ببخشه و فرصت بده تا همه خوب بشن یا به وسیله اونها ایمان بیارن مثل پیامبرا ولی اگه کسی جرعت کنه و مسعولتی که به دوشش گذاشتن رو اجرا کنه میکشنش و کسی باورش نمیکنه ببین من اینجوری متوجه شدم که حضرت قایب یکی از خوده مردمه که انتخاب میشه... شایدم نباشه ها شایدم من بد متوجه شدم خودم همچین فکریو میکنم چون به من فهموندن که باید نقش ولی رو اجرا کنم و از طریقه ذهن و ارتباط و وصل شدن به خدا و کائنات و جن ها و فضایی‌ها و فرشتگان و حتی ازراعیل و امامان در انسان ها دنیارو نجات بدم... من نمیتونستم ببینم چی داره سر مردم میاد نمیدونم ضرفیتش رو نداشتم یا خیلی دلم پاک بود چون حتی واسه بدترین آدم ها هم دلم میسوخت حتی اونایی که سمته شیطان بودن و جزوه لشگر شیطان و شاگردانش بودن و من اینارو میدیدم و می‌فهمیدم می‌شناختم چه اد هایی هستن ذاتشون رو میدیدم. ببین  اینجور آدم ها باید دست به دعا بشن که اخروزمان اتفاق نیوفته و اگه فرصت بخوان از خداوند و حتی من خودم از فرازمینی ها و خوداوند فرصت خواستم برايه زمین و آدم هاش چون حس کردم دسته اوناست اونان که دارن اینکارو میکنن و مردم رو تسخیر میکنن به وسیله جن ها و موکل هایی که تو بدنه انسان ها رخنه کردن که از حالت عادی خارح بشن و بیفتن به جونه هم... البته از طریقه منی که با خدا ارتباط دارم و گول زدنه ذهن و ضمیر ناخوداگاهه مردم از طریقه تله پاتی و جادو و ... من خودم بخاطر همین چیزایی که دیدم و تناقضشون رو نفهمیدم از خدا دور شدم یه جورایی.... میدونم خداوند(الله) وجود داره فضایی ها وجود دارن و عیسی مسیح هم وجود داره من با چشم بسته یه عالمه روحه سفید رو میدیدم که دوره یه صلیب می‌چرخیدن شاید بگم اندازه یک یا چندتا کشور یا حتی بیشتر بودن تعدادشون.. یه شخص نورانی هم میدیدم که باز یه عالمه روح می‌چرخیدن دورش... اینایی که شما شیطان هستن میخوان اخروزمان بشه که بریزن و قدرت نمایی کنن تا روحه مردم رو تقدیم شیطان کنن و تصاحب کنن امام زمانی هم که قراره بیاد بستگی داره چقدر زورش برسه البته خداوند به زورش نگاه نمیکنه به خالص بودنه روحش نگاه میکنه و این هر دفعه تکرار میشه تو مراحل اولیه اگه طرف قدرتش رو نداشته باشه ازش میگیرن و از ذهن بشر پاک میشه دقیقا مثل دکمه شیفت دلیت واگه دقت کنی ما هممون مثل یه کامپوتر یا همین گوشی هستنش حافظه و کارکرد مغز و جسممون.. این اختراعات مثل کامپوتر و گوشی ها و... فکر میکنی از کجا اومده همه از طریقه شیطان و فضایی ها و غیر ارگانیک ها بهمون الهام و القا میشه و فکر می‌کنیم خودمون به اون فکر رسیدیم.. نه شیطان از رویه خدا کپی زده و علمشون در اختیار بشر قرار داده... من خیلی به این موضوع هم فکر کردم که همه اینا بازی باشه یعنی این دنیایی که توشیم یه بازی و نقش باشه که بهمون دادن و دارن آزمایش میکنن رومون ازین طریق ولی باز بخاطر اعتقاداتم گفتم نه نمیشه خدا دروغ باشه و بازی باشه واسه سنجیدنه هوش و عقل ما... چون اگه اینجوری باشه شیطان و جنیان هم رو دست خوردن چون با خدا دشمنان...

یه سوال نوشته بودی ک اونادوس ندارن ظهور اتفاق بیفته چون ادم خواری میشه ینی چی؟؟پس چرامیگن ظهوربشه دی ...

اینو بخون کاملش کردم

ببین قربونت برم ظهور اتفاق بیفته همینجوری نیست تویه خونواده ها بچه کشی میشه. دختر کشی میشه.. تویه خیابونا تجاوز میشه همه به جونه هم میوفتن با یه نگاه همو میکشن یا میزنن به قصد کشت بعدش مرحله زامبی و آدم خواری هستش دلو روده یه سریارو میریزن بیرون و حتی میخورن تویه فیلم هایه شیطان پرستی هست و حقیقت داره چون اون ها هم چشمشون باز شد از طرفه شیطان و یه سری چیزارو دیدن و ازش فیلم ساختن اکثر فیلم هایه هالیوودی با این مضمون ها واقعیته محضه که خواستن مردم رو مطلع و آگاه کنن که راحتتر بشه هضمش برایه مردم و عادی بشه و بشینه تویه ضمیر ناخوداگاهشون ببین این که زامبی میشن مردم به نظر من یعنی تسخیره کامل میشن انسان ها جز اونایی که واقعا به خدا و پیغمبر و امامش ایمان دارن نه این که روزی 3 بار نماز بخونن یا از رو چیزایی که شنیدن ذکر بگن و قران بخونن و انتظار بهشت رو بکشن نه البته ینا هم هست خدا اونها رو هم در امان نگه میداره اما وظیفه اصلی به دوشه اونایی هست که اگاه هستن چی داره میشه و چشمشون بازه و میدونن چه خبره و چه اتفاقاتی داره میوفته و قراره بیوفته حتی روح هایه حیوانات رو هم میبینن و دلسوزه تک تکه مخلوقاته خداوند هستن حتی دلسوزه همین جن ها و غیرارگانیک ها. نمیخوان این اتفاق بیوفته و حتی گناه کاران و کافران بلایی سرشون بیاد  و از خدا میخوان که ببخشه و فرصت بده تا همه خوب بشن یا به وسیله اونها ایمان بیارن مثل پیامبرا ولی اگه کسی جرعت کنه و مسعولتی که به دوشش گذاشتن رو اجرا کنه میکشنش چون اکثریت مردم دیگه باور و دینی ندارن و همه تظاهره..  و کسی باورش نمیکنه اون آدم رو میگه از طرفه خداست و منجیل. ببین من اینجوری متوجه شدم که حضرت قایب یکی از خوده مردمه که انتخاب میشه... شایدم نباشه ها شایدم من بد متوجه شدم خودم همچین فکریو میکنم چون به من فهموندن که باید نقش ولی رو اجرا کنم و از طریقه ذهن و ارتباط و وصل شدن به خدا و حیوانات و کائنات و جن ها و فضایی‌ها و فرشتگان و حتی ازراعیل و امامان انسان ها و دنیارو نجات بدم... من نمیتونستم ببینم چی داره سر مردم میاد نمیدونم ضرفیتش رو نداشتم یا خیلی دلم پاک بود چون حتی واسه بدترین آدم ها هم دلم میسوخت و گریه میکردم حتی اونایی که سمته شیطان بودن و جزوه لشگر شیطان و شاگردانش بودن و من این ادم ها رو میدیدم و می‌فهمیدم چجور ادم هایی هستن ذاتشون رو میدیدم ولی التماس میکردم به خدا که اخروزمان اتفاق نیوفته فرصت داده بشه بهشون تا خوب بشن و قسمش میدادم که اینا خوب میشن درست میشن میان سمته تو ولی همچین چیزی نشد حتی قبول کردم که خودم درستشون میکنم ولی نتونستم... ببین اینجور آدم ها که میبینن و میفهمن چه خبره باید دست به دعا بشن که اخروزمان اتفاق نیوفته و اگه فرصت بخوان از خداوند و حتی من خودم از فرازمینی ها و خداوند فرصت خواستم برايه زمین و آدم هاش البته حس کردم که بیشتر دسته اوناست دسته فضایی ها اونان که دارن اینکارو میکنن و مردم رو تسخیر میکنن به وسیله جن ها و موکل هایی که تو بدنه انسان ها رخنه کردن که از حالت عادی خارح بشن و بیفتن به جونه هم فساد و قتل و خونریزی و زنده خواری رخ بده... البته ببین اگه یکی انتخاب بشه که قدرتش محدود باشه و نتونه این رسالت رو به نحوه احسنت اجرا کنه (البته خدا روح و دله پاکه اون انسان رو میبینه و اینکه از پسش بر میاد یا نمیاد رو میسپره به خودش) این موجودات درنگ نمیکنن سریع وصل میشن به منی که با خدا ارتباط دارم و گول زدنه ذهن و ضمیر ناخوداگاهه مردم از طریقه تله پاتی و جادو از طریقه من... ببین وقتی یه روحی بیدار میشه و میفهمه چه خبره با اون روح روح هایه دیگه ای هم بیدار میشن و البته که نمیزارن روح ها به اون آدم و روح پایبند بمونن همه جوره هرکاری میکنن که قدرتش بگیرن. من خودم بخاطر همین چیزایی که دیدم و تناقضشون رو نفهمیدم از خدا دور شدم یه جورایی.... میدونم خداوند(الله) وجود داره فضایی ها وجود دارن و عیسی مسیح هم وجود داره من با چشم بسته یه عالمه روحه سفید رو میدیدم که دوره یه صلیب می‌چرخیدن شاید بگم اندازه یک یا چندتا کشور یا حتی بیشتر بودن تعدادشون.. یه شخص نورانی هم میدیدم که باز یه عالمه روح می‌چرخیدن دورش... اینایی که شما شیطان هستن میخوان اخروزمان بشه که بریزن و قدرت نمایی کنن تا روحه مردم رو تقدیم شیطان کنن و تصاحب کنن امام زمانی هم که قراره بیاد بستگی داره چقدر زورش برسه البته خداوند به زورش نگاه نمیکنه به خالص بودنه روحش نگاه میکنه و این هر دفعه تکرار میشه تو مراحل اولیه اگه طرف قدرتش رو نداشته باشه ازش میگیرن و از ذهن بشر پاک میشه دقیقا مثل دکمه شیفت دلیت واگه دقت کنی ما هممون مثل یه کامپوتر یا همین گوشی هستنش حافظه و کارکرد مغز و جسممون.. این اختراعات مثل کامپوتر و گوشی ها و... فکر میکنی از کجا اومده همه از طریقه شیطان و فضایی ها و غیر ارگانیک ها بهمون الهام و القا میشه و فکر می‌کنیم خودمون به اون فکر رسیدیم.. نه شیطان از رویه خدا کپی زده و علمشو در اختیار بشر قرار داده... من خیلی به این موضوع هم فکر کردم که همه اینا بازی باشه یعنی این دنیایی که توشیم یه بازی و نقش باشه که بهمون دادن و دارن آزمایش میکنن رومون ازین طریق ولی باز بخاطر اعتقاداتم گفتم نه نمیشه خدا دروغ باشه و بازی باشه واسه سنجیدنه هوش و عقل ما... چون اگه اینجوری باشه شیطان و جنیان هم رو دست خوردن چون با خدا دشمنن..

اینو بخون کاملش کردم

ببین قربونت برم ظهور اتفاق بیفته همینجوری نیست تویه خونواده ها بچه کشی میشه. دختر کشی میشه.. تویه خیابونا تجاوز میشه همه به جونه هم میوفتن با یه نگاه همو میکشن یا میزنن به قصد کشت بعدش مرحله زامبی و آدم خواری هستش دلو روده یه سریارو میریزن بیرون و حتی میخورن تویه فیلم هایه شیطان پرستی هست و حقیقت داره چون اون ها هم چشمشون باز شد از طرفه شیطان و یه سری چیزارو دیدن و ازش فیلم ساختن اکثر فیلم هایه هالیوودی با این مضمون ها واقعیته محضه که خواستن مردم رو مطلع و آگاه کنن که راحتتر بشه هضمش برایه مردم و عادی بشه و بشینه تویه ضمیر ناخوداگاهشون ببین این که زامبی میشن مردم به نظر من یعنی تسخیره کامل میشن انسان ها جز اونایی که واقعا به خدا و پیغمبر و امامش ایمان دارن نه این که روزی 3 بار نماز بخونن یا از رو چیزایی که شنیدن ذکر بگن و قران بخونن و انتظار بهشت رو بکشن نه البته ینا هم هست خدا اونها رو هم در امان نگه میداره اما وظیفه اصلی به دوشه اونایی هست که اگاه هستن چی داره میشه و چشمشون بازه و میدونن چه خبره و چه اتفاقاتی داره میوفته و قراره بیوفته حتی روح هایه حیوانات رو هم میبینن و دلسوزه تک تکه مخلوقاته خداوند هستن حتی دلسوزه همین جن ها و غیرارگانیک ها. نمیخوان این اتفاق بیوفته و حتی گناه کاران و کافران بلایی سرشون بیاد  و از خدا میخوان که ببخشه و فرصت بده تا همه خوب بشن یا به وسیله اونها ایمان بیارن مثل پیامبرا ولی اگه کسی جرعت کنه و مسعولتی که به دوشش گذاشتن رو اجرا کنه میکشنش و کسی باورش نمیکنه. من اینجوری متوجه شدم که حضرت قایب یکی از خوده مردمه که انتخاب میشه... شایدم نباشه ها شایدم من بد متوجه شدم خودم همچین فکریو میکنم چون به من فهموندن که باید نقش ولی رو اجرا کنم و از طریقه ذهن و ارتباط و وصل شدن به خدا و حیوانات و کائنات و جن ها و فضایی‌ها و فرشتگان و امامان انسان ها و دنیارو نجات بدم... من نمیتونستم ببینم چی داره سر مردم میاد نمیدونم ضرفیتش رو نداشتم یا خیلی دلم پاک بود چون حتی واسه بدترین آدم ها هم دلم میسوخت و گریه میکردم حتی اونایی که سمته شیطان بودن و جزوه لشگر شیطان و شاگردانش بودن و من این ادم ها رو میدیدم و می‌فهمیدم چجور ادم هایی هستن ذاتشون رو میدیدم ولی التماس میکردم به خدا که اخروزمان اتفاق نیوفته فرصت داده بشه بهشون تا خوب بشن و قسمش میدادم که اینا خوب میشن درست میشن میان سمته تو ولی نشد. ببین اینجور آدم ها که میبینن و میفهمن چه خبره باید دست به دعا بشن که اخروزمان اتفاق نیوفته و اگه فرصت بخوان از خداوند و حتی من خودم از فرازمینی ها و خداوند فرصت خواستم برايه زمین و آدم هاش البته حس کردم که بیشتر دسته فضایی هاست اونان که دارن اینکارو میکنن و مردم رو تسخیر میکنن به وسیله جن ها و موکل هایی که تو بدنه انسان ها رخنه کردن. که از حالت عادی خارح بشن و بیفتن به جونه هم فساد و قتل و خونریزی رخ بده... البته اعمال و رفتار انسان ها هم بی تاثیر نبود. ببین اگه یکی انتخاب بشه که قدرتش محدود باشه و نتونه این رسالت رو به نحوه احسنت اجرا کنه (البته خدا روح و دله اون انسان رو میبینه و اینکه از پسش بر میاد یا نمیاد رو میسپره به خودش) این موجودات درنگ نمیکنن سریع وصل میشن به منی که مثلا با خدا ارتباط دارم و گول زدنه ذهن و ضمیر ناخوداگاهه مردم از طریقه تله پاتی وجادو از طریقه من.چون اون مردم و اول از همه روحشون سمته منه... ببین وقتی یه روحی بیدار میشه و میفهمه چه خبره با اون روح روح هایه دیگه ای هم بیدار میشن و البته که نمیزارن روح ها به اون آدم پایبند بمونن همه جوره هرکاری میکنن که قدرتش بگیرن و خارو ذلیلش کنن تا روح ها ازش رو برگردونن. من خودم بخاطر همین چیزایی که دیدم و تناقضشون رو نفهمیدم از خدا دور شدم یه جورایی.... میدونم خداوند(الله) وجود داره فضایی ها وجود دارن و عیسی مسیح هم وجود داره من با چشم بسته یه عالمه روحه سفید رو میدیدم که دوره یه صلیب می‌چرخیدن شاید بگم اندازه یک یا چندتا کشور یا حتی بیشتر بودن تعدادشون.. یه شخص نورانی هم میدیدم که باز یه عالمه روح می‌چرخیدن دورش... اینایی که شما شیطان هستن میخوان اخروزمان بشه که بریزن و قدرت نمایی کنن تا روحه مردم رو تقدیم شیطان کنن و تصاحب کنن امام زمانی هم که قراره بیاد بستگی داره چقدر زورش برسه البته خداوند به زورش نگاه نمیکنه به خالص بودنه روحش نگاه میکنه و این هر دفعه تکرار میشه تو مراحل اولیه اگه طرف قدرتش رو نداشته باشه ازش میگیرن و از ذهن بشر پاک میشه دقیقا مثل دکمه شیفت دلیت واگه دقت کنی ما هممون مثل یه کامپوتر یا همین گوشی هستنش حافظه و کارکرد مغز و جسممون.. این اختراعات مثل کامپوتر و گوشی ها و... فکر میکنی از کجا اومده همه از طریقه شیطان و فضایی ها و غیر ارگانیک ها بهمون الهام و القا میشه و فکر می‌کنیم خودمون به اون فکر رسیدیم.. نه شیطان از رویه خدا کپی زده و علمشو در اختیار بشر قرار داده... من خیلی به این موضوع هم فکر کردم که همه اینا بازی باشه یعنی این دنیایی که توشیم یه بازی و نقش باشه که بهمون دادن و دارن آزمایش میکنن رومون ازین طریق ولی باز بخاطر اعتقاداتم گفتم نه نمیشه خدا دروغ باشه و بازی باشه واسه سنجیدنه هوش و عقل ما... چون اگه اینجوری باشه شیطان و جنیان هم رو دست خوردن چون با خدا دشمنن..

نه این دنیابازی نیست..حقیقت خداوندهست...قبلااهم یه خانم دیگ تاپیک زده بودوگفت حتی اونای ک تومجلسن هرکدومشون جن دارن و میگن بامردم چیکارکنین و مردم و توزجردارن...این دنیاخیلی پیچیدست..البته ک همین الانشم بچه کشی و پدرمادرکشی و قتل و بزن بکش زیادشده و مریضیهازیادشده و مردم خبلی زودتراز سن واقعیشون میمیرن

..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

نباید اسم مادرتو میگفتی نباید پیش دعا نویس میرفتی اینا خودشون طلسم میکنن یه چیزی احضار میکنن وارد بدنت میکنن انقدر به زنا و دخترا تجاوز کردن اصلا یه طوری تسخیرت میکنن که نمیفهمی باهاشون خابیدی یا گولت میزنن مثل همین خانوم که مثلا باید باهات رابطه داشته باشم تا باطل بشه.

نماز باطل سحر حضرت زهرا بخون ببین چند هزار نفر سحرشون باطل شده با این نماز یه سرچ بکن. اگه واقعا سحر داشته باشی ازبین میره.

چشم سومت باز نیست تسخیر شدی یه چیزایی رو بهت میگه از غیب که خیلی حال میده ولی داره از شیره وجودت و حیاتت انرژیت تغذیه میکنه تا کامل بهت مسلط بشه هرچی اون قویتر بشه تو ضعیفتر میشی تا زمانی که... روزی ۵۰ آیه قرآن بخون+ صوت سوره بقره پخش کن. نمازای واجبتو سر ساعت بخون احتمالا یه کارایی میکنه که جلوتو بگیره به زورم شده بخون . آیت الکرسی زیاد بخون و سوره ناس و فلق. نمازات خیلی مهمه بخونی

احتمالا طلسم داری نترس توکلت به خدا باشه باطل میشه خدا بنده هاشو رها نمیکنه