2777
2789
عنوان

شاهین نجفی و زنش جدا شدن عجب

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 52 پست
کی گفته اینقدا هستن ک واقعا عاشق همن و پنحاه ساله دارن با عشق کنار هم زندگی میکنن اینا ک یسری ادم بد ...

مگه از دل اونایی که پنجاه سال با هم زندگی کردن خبر داری؟!

عشق فقط مختص خداست عشق خالق به مخلوق و بلعکس...

بقیه اش همه برای رفع نیاز و غریزه اس.... شما داری دوست داشتن رو با عشق یکی میکنی این دو تا از هم جدان....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن چون شاهین درگیر سیاست شده بوده و اولویت زندگیش آهنگش بوده و زنش اولویتش شاهین بوده واسه همین جد ...

اره میگن تو یکی از کلیپ هاش گفته نمیدونم بعداز جدایی گفته این حرفارو یا قبلش!! ولی لیلی دوستش داشته واقعا 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
دوتا ذهن شیدای وحشی دوتا دیوونه که وصل هم شدیم:)

وسواس و حساس رو هم 

دوتا دیوونه با ADHD

بودن من رنج تو بود

بودن تو گنج من

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

شاید حاشیس برای فالور و لایک و ویو و پول خیلی چیزایی که تو اینستا میبینید واقعیت نداره حاشیس برای دی ...

این دیگه انگار واقهیه ایندفعه سر زبون همه ست کلیپ صحبتاشم در اومده شاهین نجفی 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اره میگن تو یکی از کلیپ هاش گفته نمیدونم بعداز جدایی گفته این حرفارو یا قبلش!! ولی لیلی دوستش داشته ...

شاهینم دوسش داشته خیلی خوب بودن لامصب

یکی اروزهام بود برم کنسرت شاهین اهنگ 219وکی میگیره جاتو بخونه بگوشم

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

مگه شما عشقُ باور دارید ؟!عشق یه رویای دست نیافتنی و شیرینِ بیشتر شبیه به یه دروغِاینایی هم که دم از ...

از اون حرفا بودا 

چرا عشق دست یافتنی نیست؟ اتفاقا زیادن زوجایی که به معنای واقعی عاشقن و توعمل ثابت میکنن 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

حال کردم مایلی رفیق شیم؟

😂شیم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

حقیقتا کاپلای قشنگی بودن ک ی درصد هم به ذهنم خطور نمیکرد اینا بخوان جدا شن. همش میگفتم شاید دروغ باشه ولی خب مث اینکه راسته. حدود 11 سال فک کنم با هم بودن لیلی فک کنم گفته بود چن ماهه راهمون از هم جدا شده مث اینکه دیگه نتوسنستن دیگه. عاشق بودن حتما وگرنه این همه سال با هم بودن کم نی ولی ی جاهایی عشق کافی نی. شایدم شایعه باشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ایول😂

😂

اره میگن تو یکی از کلیپ هاش گفته نمیدونم بعداز جدایی گفته این حرفارو یا قبلش!! ولی لیلی دوستش داشته ...

اصن تو کنسرتش هم گف ی همچین چیزایی ک قبل جدایی بود خوده لیلی هم بود

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

این دیگه انگار واقهیه ایندفعه سر زبون همه ست کلیپ صحبتاشم در اومده شاهین نجفی

چی گف؟