2777
2789
عنوان

شاهین نجفی و زنش جدا شدن عجب

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 52 پست
شاهینم دوسش داشته خیلی خوب بودن لامصبیکی اروزهام بود برم کنسرت شاهین اهنگ 219وکی میگیره جاتو بخونه ب ...

اخ منمم. ای کاش شایع و زنش با هم بمونن ناموسا اینقد همه دارن جدا میشن فک میکنم عشق کشکه. هر چن شاهین نجفی و لیلی هم حتما عاشق بودن ک این همه سال با هم بودن ولی خب مث اینکه دیگ نشد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اخ منمم. ای کاش شایع و زنش با هم بمونن ناموسا اینقد همه دارن جدا میشن فک میکنم عشق کشکه

اینا دیگه بچه دارن ول نمیکنن

کی دلش میاد هیرا رو تنهابذاره اخه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا دیگه بچه دارن ول نمیکننکی دلش میاد هیرا رو تنهابذاره اخه

منم خودمو همینجوری قانع میکنم ولی خب ایشالا پایدار باشن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

این دیگه انگار واقهیه ایندفعه سر زبون همه ست کلیپ صحبتاشم در اومده شاهین نجفی

کلیپ حرفاش برای چند ماه پیشه چقدر مردم ساده ایی هستیم اختلاسگرا و کلاه بردارا و  شاخهای مجازی از همین سادگی مردم به خواسته هاشون میرسن

کلیپ حرفاش برای چند ماه پیشه چقدر مردم ساده ایی هستیم اختلاسگرا و کلاه بردارا و شاخهای مجازی از همی ...

خب خبر جدایی شون خیلی پررنگ شده این کلیپشو نمیدونستم دقیق مال کی هست 😐

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
مگه از دل اونایی که پنجاه سال با هم زندگی کردن خبر داری؟!عشق فقط مختص خداست عشق خالق به مخلوق و بلعک ...

بله دیدم از نزدیک اون عشق با این عشق فرق میکنه خواهر بزرگه خودم پنجاه سال با شوهرش انگار دوتا کبوتر عشقن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چی گف؟

اینکه من اولویت لیلی بودم و بخاطر من با خانوادش حتی جنگید و ولی من اولویتم موسیقی بود و لیلی نبود...!! 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اینکه من اولویت لیلی بودم و بخاطر من با خانوادش حتی جنگید و ولی من اولویتم موسیقی بود و لیلی نبود... ...

اها اینو قبلا گفته بود