2777
2789
عنوان

شاهین نجفی و زنش جدا شدن عجب

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 52 پست

شاید حاشیس برای فالور و لایک و ویو و پول 

خیلی چیزایی که تو اینستا میبینید واقعیت نداره حاشیس برای دیده شدن بیشتر و گول زدن مردم و سواستفاده از سادگی مردم در تحریم و مشکلات

شاید حاشیس برای فالور و لایک و ویو و پول خیلی چیزایی که تو اینستا میبینید واقعیت نداره حاشیس برای دی ...

منم شک کردم به خدا

عجیبه اخه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق واقعی تو اینستا نیسهمه ی این قربونت برم فدات بشمای اینستایی فیکهبه قول شما شوافه

دقیقا

من یکیو میشناسم زن دوم صیغه کرده بود 

برای همسر اولش استوری و تبریک تولد و عشقم و فلان😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عشقای اینستا فیک و دروغه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

مگه شما عشقُ باور دارید ؟!عشق یه رویای دست نیافتنی و شیرینِ بیشتر شبیه به یه دروغِاینایی هم که دم از ...

کی گفته اینقدا هستن ک واقعا عاشق همن و پنحاه ساله دارن با عشق کنار هم زندگی میکنن اینا ک یسری ادم بدرد نخورن همش ظاهره عاشق نمیاد عشقشو جار بزنه که

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ای گوه تو زندگیمون ایناهم جدا شدن؟؟

هاا متاسفانه دقیق معلوم نیست سر چی بعضیا هم میگن چشم خوردن و فلان و نباید زندگی عاشقانه تونو جار بزنید تو اینستا فضای مجازی ولی من میگم مثلا چرا مسی و زنش و چشم نمیکنن اونا الان از بچگی باهم بودن و هنوزم هستن و چقدر مسی عاشق زنشه و همه جا باهاشه تو هر موقعیت و موفقیتاش همه مثل هم نیستن عشق واقعی واقعی اینطوری نیست بنظرم بعضیا هم فکر میکنن عاشق واقعین ولی متوجه نمیشن بعداز ی مدت یا چندسال تازه میفهمن اونجوری ک باید عاشق نبودن و دوست نداشتن 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
چرا این موضوع انقدر براتون عجیب اومده؟تمااااام آدمهایی که از هم جدا شدن یه روزی عاشق و معشوق بودن من ...

خب اینا عشقشون خیلی زیبا بود 

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

کی میگیره جاتو؟توهردستی یه دستی هست توی هررابطه یه درسی هستزندگی کم دره نداشت تو دستمو گرفتیو گفتی ن ...

اولویت زندگی

صاجب عشق مرموزه من

مسخره دوست داشتی

مشغله هر روز من🥲

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

آرتا و ربکا 

سمی لو و رها

جیدال و مدگل 

پژمان بازغی و مستانه مهاجر

و...

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

مگه شما عشقُ باور دارید ؟!عشق یه رویای دست نیافتنی و شیرینِ بیشتر شبیه به یه دروغِاینایی هم که دم از ...

☹️😔😔😔💔💔

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
هاا متاسفانه دقیق معلوم نیست سر چی بعضیا هم میگن چشم خوردن و فلان و نباید زندگی عاشقانه تونو جار بزن ...

میگن چون شاهین درگیر سیاست شده بوده و اولویت زندگیش آهنگش بوده و زنش اولویتش شاهین بوده واسه همین جداشده

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

اولویت زندگیصاجب عشق مرموزه منمسخره دوست داشتیمشغله هر روز من🥲

مارو باش گفتیم به چه عشقی ☹️

مارو باش گفتیم به چه عشقی ☹️

به خدا🥲