2777
2789
عنوان

شاهین نجفی و زنش جدا شدن عجب

1606 بازدید | 52 پست

پس اینهمه عشقی ک بهم داشتن و موزیک خونده بود برای همسرش کی میگیره جاتو چیشد 😐😐 همش شواف بود نمایش بود یا ازهم یهو خسته شدن یا مقصر خود مرده بوده!! یکی از کلیپ هاش گفته اولویت لیلی من بودم ولی من همه اولویتم موسیقی بود پس چطور تو کنسرت باهم میرقصیدین عاشقانه همو بغل کرده بودین ادم میمونه چی رو باور کنه عشق واقعی وجود داره ولی عاشقهای واقعی خیلی کمیابن

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

منم میخواستم تایپکشو بزنم

عجیبه اخه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی هس😕

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مطمعنی جدا شدن؟

اره تو اینستا پر شده اکسپلور!! همه مسخره میکنن 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

کی میگیره جاتو؟

توهردستی یه دستی هست توی هررابطه یه درسی هست

زندگی کم دره نداشت تو دستمو گرفتیو گفتی نترس

چقدرناراحت شدم:)

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

عشق واقعی تو اینستا نیس

همه ی این قربونت برم فدات بشمای اینستایی فیکه

به قول شما شوافه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کی هس😕

شاهین نجفی خواننده ی ایرانی تو خارج از کشوره اهنگش کی میگیره جاتو رو تنم کبودی بوسه ها تو خیلی تو اینستا ترند شده بود!! همه باهاش دابسمش و کلیپ گرفته بودن 😂میگفته این موزیکو برای همسرش لیلی خونده چون خیلی دوستش داره و یازده سال باهم بودن 

منم دیدم امروز یکی از بچها نوشته تو دنیایی که شاهین نجفی و لیلی جدا میشن چه انتظاری از بقیه دارین

باور نکردم فک کردم شایعه سسسس

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

مگه شما عشقُ باور دارید ؟!

عشق یه رویای دست نیافتنی و شیرینِ بیشتر شبیه به یه دروغِ

اینایی هم که دم از عشق و عاشقی میزنن همش خالی بندیه....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️