یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الان مثل اينه بكي هر كي كادوي عروسي ميخواد وسيله كادو بده اول خودم بكم جي بخره بياره برام! بعضيا اره ...
این با کادو فرق داره.یلدا لباس و وسایلی که مختص عروسه.من با شما دیگه حرفی ندارم.ولی تو هموندهه بیست بموناز اون مادرشوهرا و خواهرایی هستی که با اینهمه پافشاری و ذهن بسته خودتواز چشممیندازی و باعث شری.و تاکید داری هنوز همه تو همون زمان بمونن.البته امثال شما هر رسمی به نفعتونه اجرا میکنید .
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
من مادرشوهرم گفت برم لباس زمستونی بخر واسه یلدات منوشوهرممم رفتیم بوت و پالتو کیف و شال و هودی خریدیم
بعد دوشب قبلش گفتن ما وسایلتو میاریم دیگه اینارو تزیین کردن با کیک و میوه واجیل و هندوونه ولی طلا نیوردن چون همسرم واقعا دستش خالی بود میخواست وسیله خونه بگیره خونه رهن بکنه عروسی بگیره ماشینم عوض کنه پدرشم فوت شده
این با کادو فرق داره.یلدا لباس و وسایلی که مختص عروسه.من با شما دیگه حرفی ندارم.ولی تو هموندهه بیست ...
ببين شر يكي مثل تويي كه بدون شناخت دهنت رو وا مبكني مزخرف ميكي و اكه تو رو نبرن خريد داد و بيداد ميكني مثل نديده ها. واسه من خودشون اوردن خيلي هم خوشحال شدم لطف كردن. اكر زماني داداشم بخواد خودشون بخرن به من ربطي نداره خب برن. من كفتم بعضيا رسمشون اينه بعضيا نه اكه درك داشته باشي بفهمي كه متاسفانه نداري. يه عده مثل تو فقط تهمت بلدن