2777
2789
عنوان

یک هفتس شوهرم باهام قهره😂

2173 بازدید | 73 پست

یک هفته پیش رفتیم خونه خواهر زادش 

بعد اون هی عکس شوهرش استوری میکرد 

هی شوهره بهش میرسید کمک میکرد 

شام و اینا خونه جمع میکنه حسن های زیادی داره این شازده داماد دوتا بچه داره برای زایمان هردو بچه هم ب شدت خرج کرد برا خانومه بهترین جا عمل کرد و بهترین هدیه ها خرید براش 

با این ک نداشت 

اما شوهر من با این که داشت همیشه خدا شمر بود  حتی خود همین خواهر و خواهر زادش هروقت میریم خونش ب شوهرم میگن چیکار کردی زن ب این خوبی نصیبت شده(من رو ابرام نزنین تو پرم خشکل نیستم ولی از اونا خشکل ترم😂برا همین همیشه اینو بهش میگن)خلاصه وقتی اومدیم خونه داشتم روتین پوستی شبانم میرفتم(زر میزنه صورت خود را با شوینده شست و ی اب رسان دید زد ندیده بود نمیزد) اقا دیدم یهو شوهرم گفت نمیمیری ی بار عکس منو استوری کنی من فک کردم شوخی میکنه 

بقیش پست بعدی میگم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با شوخی لپش کشیدم گفتم جوجه زشت من چیه دلت خواست 

برا چی استوری کنم 

گفت محبتی عشقی 

(ی پرانتز بگم من محبت و عشق زیادی خرجش کردم استوری براش میزاشتم ولی هیچ وقت خودش نمیدید منم تصمیم گرفتم دیگه ببخشید چ س هم براش خرج نکنم چ برسه محبت)

گفتم مگه اون همه محبت خرج تو کردم چی توش داشت برام 

خلاصه بحث باز شد و کل شیش هفت سال گذشته افتاد رو دایره هرچی کرده و نکرده ب روش اوردم‌(خودش باز کرد بحثو)

حالا قهره

عین شمر شده

مقصر منم!!!

شوهر من تو هیچ جایی کمک من نبود 

حتی الان هم فقط یک حضوره!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مقایسه خیلی بده هااانکن لطفا هم خودت نکن هم همسرت نباید کنه

خودش شروع کرد منم دیگه سر نخ و گرفتم تاااا رسیدم ب اون گره اول بدیش اینه اون وسط بهش گفتم اگه چشامو باز میکردم انتخاب میکردم الان منم کیف میکردم مث دختر خواهرت نکه جام با شوهرم عوض شه بخوام ناز بکشم☹️

خب

گفتم تو پسته 

میخوام بدونم من مقصرم 

ی حرف بدی ک زدم حس میکنم خیلی دیگه زیاده روی بود این بود ک بهش گفتم چشام باز میکردم انتخاب بهتر میکزدم الان منم تو ناز و عشوه بودم

منم با شوخی لپش کشیدم گفتم جوجه زشت من چیه دلت خواست برا چی استوری کنم گفت محبتی عشقی (ی پرانتز بگم ...

ای بابا

تو ک صد در صد حق داری 

آدم از غریبه ک ن ولی از همسرش توقع داره واسش جبران کنه قدرنشناسی ببینی دیگه دلت هیچ جوره باهاش راه نمیاد حتی ی جایی استوپ میکنی میخوای ببینی اون واسه ات چیکار میکنه 

بعضی از مردا از خود مچکر و پر ادعا هستن دلشون میخواد همش محبت و توجه ببینن اما انجام ندن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خودش شروع کرد منم دیگه سر نخ و گرفتم تاااا رسیدم ب اون گره اول بدیش اینه اون وسط بهش گفتم اگه چشامو ...

این ویژگی بد اکثر ما خانماست، وقتی عصبانی میشیمصد سال پیش رو هم میاریم رو دایره 

ولی درست نیست دیگه چون سرد میکنه آدم ها رو نسبت به هم 

به خاطر خودت میگم خواهر خوشگلم❤️ 

بعدا که به پشیمونی افتادیمیفهمی که زندگی یعنی گذشتنه اینکه تمام عیبای شوهرت بقول خودت از ۷ سال پیش ر ...

بهم میگفت تو هیچ وقت بهم توجه نمیکردی😐دختر من چند سال براش هر کاری کردم 

از محبت هیچی براش کم‌نزاشتم 

ولی اون هیچ کاری نکرد همیشه خدا طلب کار بود منم شدم مث خودش الان ک مثل خودش رفتار میکنم شازده بهش برخورده!

بخدا من استوری حتی براش میزاشتم نمیدید!

غذای مورد علاقش درست میکردم نمیخورد میگفت ن سیرم بعد همون غذا رو خونه مامانش با این ک خیلی خوب در نمیاورد دولپی میخورد انقد دل منو شکست 

تو زایمانام خون ب دلم کرد اشکمو دراورد انقد برام جنگ و اعصاب ساخت ک حتی شیرم خشک شد هیچ وقت حامی و پشتیبانم نبود الان ک‌یکم مستقل شدم آقا دلش محبت میخواد 

اره حتما 

ای باباتو ک صد در صد حق داری آدم از غریبه ک ن ولی از همسرش توقع داره واسش جبران کنه قدرنشناسی ببینی ...

با این ک التماس میکزد برای ازدواجمون ولی خرش ک از پل گذشت شد یکی دیگه پرو پر مدعا پر توقع اصلا انگار توقع داشت من مرد باشم اون زن افسارش دست هرکسی بود الا من الان ک من دیگه بهش نیاز ندارم باز هم توقع داره من وقت بزارم براش!