2777
2789
عنوان

یک هفتس شوهرم باهام قهره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 73 پست

سلام دوست عزیز. 

منم اوایل زندگیم زیادی محبت خرج همسرم کردم. اونجور که باید ازش توجه دریافت نمیکردم. الان که به خاطر بچه ها و مشغله اون توجه های من کم شده. بارها به رو میاره که چقدر قبلا بهم توجه میکردی و... 

حقیقتا منم سرد شدم. 

باورت نمیشه میرفت مسافرت جای اینکه اون واسم سوغاتی بیاره، من واسش هدیه میخریدم. استقبال و غذای مورد علاقه ش. 

اما الان نمیکنم واقعا هم نمیرسم هم بی توقعیم شده. هربار هم میره سفر کلی بهش یادآوری میکنم که واسه خودم و بچه ها سوغات بیاره، و تا نیاره ولش نمیکنم. 

بعد داماد جاریم خیلی زبون بازه، اهل کمک  مثل این مردهای رمانی. اوایل خیلی مقایسه میکردم و بعد دیدار با اونا همیشه تا یک هفته اوقاتم  تلخ بود. اما حالا فهمیدم شوهرش فقط لب و دهنه، همسر من مرد عمله با کارهاش با دست و دل بازیش میگه دوست دارم اما داماد جاریم به شدت مال جمع کن و خسیس. دائم پلاس خونه پدر زن. 

مثلا میریم خونشون مهمونی، اگه ما 6نفریم7تا میوه میخره. در این حد

شما هم اشکال نداره سر دلت باز شده یکسری حرف ها زدی. واسه منم پیش اومده. یک غذای خوب درست کن دعوتش کن در آرامش گفت و گو کنید. نذارین ناراحتی ها چل بشه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودش بازش کرد خودش گفت فلان جا فلان رفتارت بود منم گفتم ب این دلیل دیگه پی حرفو کشید رسیدیم تا ه ...

الان داریم درباره شما صحبت میکنیم اشتباهات ایشون سر جای خودش

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

ترکیب ادم فراموش کار که هرکار دوست داره میکنه با ادم ساکت که کینه میگیره بد ترین ترکیب دنیا منم مثل ...

دقیقا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

انشااله ختم به خیر بشه وشوهر ت سرش به سنگ بخوره متوجه اشتباهاتش بشه

امیدوارم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ب جان بچه هام همه اینکارا کردم وقتی هیچ بازخوردی برام نداره یعنی باز انجام بدم؟

یه سری جواب دادم میخواستم ویرایش کنم دستم خورد پاک کردم😅 

بله ادامه بدید من با همین راهکارها زندگیم درست شد همسرم هم اولویتش اول دیگران بودن ولی باور کنید با یه کم صبوری همه چیز درست میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
سلام دوست عزیز. منم اوایل زندگیم زیادی محبت خرج همسرم کردم. اونجور که باید ازش توجه دریافت نمیکردم. ...

حالا اینا ب کنار پنج شنبه دختر خواهرش و خواهرش خونمون دعوتن خدا عالمه دعوای اون روز چقد طول بکشه خواهر من دیگه زده شدم ازش مقایسه نمیکنم ها ولی توقعاتممم زیاد نبود همین منو میسوزونه ک توقع انچنانی نداشتم ولی باز هم دریغ کرد

الان داریم درباره شما صحبت میکنیم اشتباهات ایشون سر جای خودش

اره مشاورمم میگفت نباید هی بری ب گذشته ولی نمیتونم یعنی سر هر بحثی بشه باز ی تیکه از گذشته میاد جلو روم میدونم بده ولی راه گریز انگار ندارم ازش قشنگگگ انگار مشاوره رفتنم الکیه البته ک هست وقتی ی طرفی اونی ک باعث رنجه خودش نمیاد

خوب کردی💕

مرسی😅❤️

حالا اینا ب کنار پنج شنبه دختر خواهرش و خواهرش خونمون دعوتن خدا عالمه دعوای اون روز چقد طول بکشه خوا ...

منم والا خرج نمیکردم به خودم نمی‌رسید میگفت پرخرجی. 

الان چند ماهه میرم فیشیال، دوروز پیش موهام رو3تومن پروتئین تراپی کردم. رفتیم مسافرت هرچی دلم کشید خریدم. کرم و ماسک مو و شامپو مخصوص. 

گفتم بزار ببینه خرج کردن چجوری. حالا که قراره پر خرج اسمم در بره، حداقل خرج کنم دلم نسوزه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
منم با شوخی لپش کشیدم گفتم جوجه زشت من چیه دلت خواست برا چی استوری کنم گفت محبتی عشقی (ی پرانتز بگم ...

به خاطر آرامش خودتون آشتی کنید و برای زندگی شخصی استانداردهایی تایین کنید و پایبند باشید.و براتون مهم نباشه کی چه غلطی کرده

به خاطر آرامش خودتون آشتی کنید و برای زندگی شخصی استانداردهایی تایین کنید و پایبند باشید.و براتون مه ...

مشکل ما خیلی عمیقه رسما با هم کاری نداریم دیگه خیلی وقته

مشکل ما خیلی عمیقه رسما با هم کاری نداریم دیگه خیلی وقته

بازم راه داره.آدم یه بار زنده هست.قدر هم بدانیم.خدا عمر طولانی بده و دل شاد و برکت فراوان.کسی دیگه رو تو زندگی بزرگ نکنید.فقط برای خودتان زندگی کتید