2777
2789
عنوان

یک هفتس شوهرم باهام قهره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 73 پست
این ویژگی بد اکثر ما خانماست، وقتی عصبانی میشیمصد سال پیش رو هم میاریم رو دایره ولی درست نیست دیگه چ ...

میدونم چی میگین ولی من ۷سال از بهترین روزامو گذاشتم جلو روش ولی اون فقط گرد غم پاشید روشون هنوز جای زخمایی که به من زد درد میکنه من بیام قربون صدقش برم!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان برو واتساپ و اینستا واسش استوری بذار و تگش کن 

بعدشم غذاهایی ک دوس داره واسش درست کن

ب خودتم حسابی برس و ی کادو هم واسش بگیر دلشو ب دست بیار از این ب بعد رگ خوابشو بگیر و با پنبه سر شمرتو ببُر

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه حرفای دلت رو زدی ، شوهرت اگه مهارت حل مسئله داشته باشه و بتونه مشکل رو حل کنه ، رابطه تون ...

ن دختر  یک هفتس زندگی و ب من و بچه ها زهر کرده قهری ک‌بگی حرف نزنه ن ولی قهره یعنی هرچی من میگم باید بگه ن 

هرکار دلش میخواد میکنه هرچی میگم نمیخره هرچی دلش میخواد میخره کلا طوری رفتار میکنه انگار تویی وجود نداری 

برام مهم نیستا خنده داره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بله شما مقصری معلومه که محبتی به همسرت نداری که به زبون آورده و درخواست محبت کرده روانشناسی میگه تا میتونید به همسر محبت کنید محبت به همسر اندازه نداره 

صد در صد شوهر شما هم خوبی‌هایی داره که شما نمیبینید 

واینکه شما دل همسرتون رو شکستید و عجیبه که انقدر خوشحال هستید 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
الان برو واتساپ و اینستا واسش استوری بذار و تگش کن بعدشم غذاهایی ک دوس داره واسش درست کنب خودتم حساب ...

عمراااا😂انقد از اینکارا کردممممم الان ک دورو بریام میبینم میبینم چقد اونا زندگی کردن و من فقط اداشو دراوردم

با این ک التماس میکزد برای ازدواجمون ولی خرش ک از پل گذشت شد یکی دیگه پرو پر مدعا پر توقع اصلا انگار ...

درک میکنم چی میگی و کاملا حق داری 

دلت صاف بشو نیس باهاش از بس دلخوشیاتو خراب کرد

ولی دیگه گذشته ها گذشته دوباره از نو شروع کنین شاید چشاش وا شده

ن دختر یک هفتس زندگی و ب من و بچه ها زهر کرده قهری ک‌بگی حرف نزنه ن ولی قهره یعنی هرچی من میگم باید ...

بنظرم شوهرت خودشیفته است خیلی توانایی همدلی نداره، نمیتونه عشق و توجه به دیگران بده، فقط توجه رو برای خودش می خواد ، کاش با یه مشاور صحبت کنی

بله شما مقصری معلومه که محبتی به همسرت نداری که به زبون آورده و درخواست محبت کرده روانشناسی میگه تا ...

ی بار منو کتک زد ک بیمارستانی شدم تا پای طلاق رفتم ولی خانوادم تردم کردن و مجبور ب ادامه این مسخره بازی شدم 

از اولین روز ازدواج تا الان بهش محبت کردم  هیچی و ازش دریغ نکردم ولی این مدت دیدیم خیلی براش بی ارزشم اهمیتی براش نداره ناراحتیم وقتی حتی تولدم و تبریک نمیگه و روز تولدم همیشه با رفتارش ناراحتم میکنه من باید براش محبت خرج کنم!خوشحالم چون الان دقیقا رفتارم مثل خودشه و اون داره اذیت میشه شاید درد منو درک کرد

درک میکنم چی میگی و کاملا حق داری دلت صاف بشو نیس باهاش از بس دلخوشیاتو خراب کردولی دیگه گذشته ها گذ ...

میخوام یک سالم اون زجر بکشه چه شبایی ک گریه کردم محل نداد بزار یک سال هم اون اذیت شه یا میمونه یا میره ک هیچ کدوم در نظمی ک من دارم اختلالی ایجاد نمیکنه

بنظرم شوهرت خودشیفته است خیلی توانایی همدلی نداره، نمیتونه عشق و توجه به دیگران بده، فقط توجه رو برا ...

با مشاور صحبت کردم بارها بارها چه فایده 

این اخری از وقتی مشاور باهاش حرف زد(اولین باری بود ب زور بردم مشاوره ک اون باش حرف بزنه همیشه خودم میرفتم)بعد اون چنان سگی شد همش گیر میداد به من حتی میگفت ها چرا شب ساعت۹میخوابی صب تا هفت خوابی  زود تر بیدار شو ☹️

میخوام یک سالم اون زجر بکشه چه شبایی ک گریه کردم محل نداد بزار یک سال هم اون اذیت شه یا میمونه یا می ...

شاید این کاری ک میکنی بیشتر از هم دلسردتون کنه

درسته مرد بد از سرطان بدخیم بدتره اما ب بچه هات فکر کردی؟؟ زندگی سرد و بی محبتی رو تجربه میکنن نمیدونن چی ب سرشون اومده اما دلشوره رو حس میکنن ناراحت و پژمردگی رو تجربه میکنن 

این بار هم بیا خانومی کن اگ راهی داره شوهرتو بگیر توو مشتت محبت کن هرچند ب دروغ و ب زبون خوش و با سیاست بدون دعوا خواسته ها و انتظاراتتو بهش بگو

میدونم چی میگین ولی من ۷سال از بهترین روزامو گذاشتم جلو روش ولی اون فقط گرد غم پاشید روشون هنوز جای ...

شما هم حق داری عزیز دلم ، هممون میدونیم شما هم حق داری و ناراحتی که اینطور بازخورد نشون دادی فقط میگم این راهی که اکثر خانما پیش میگیریم تو عصبانیت درست نیست 

اصلا نتیجه نمیده فقط کینه ایجاد میکنه و دلخوری میمونه 

با روش بهتر باید جایگزین بشه 

با مشاور صحبت کردم بارها بارها چه فایده این اخری از وقتی مشاور باهاش حرف زد(اولین باری بود ب زور برد ...

تو بحث کردن با شوهرت در مورد گذشته حرف زدن هیچ فایده ای جز اعصاب خوردی نداره گذشته دیگه گذشته هر حرفی همون موقع باید زده بشه وتمام   

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ی بار منو کتک زد ک بیمارستانی شدم تا پای طلاق رفتم ولی خانوادم تردم کردن و مجبور ب ادامه این مسخره ب ...

رفتار همسرتون به شدت بد بوده ولی اینو در نظر بگیرید که تو دعوا معمولا دو طرف مقصر هستن شاید شما زیاد غر می‌زنید 

به نظر میاد که از اون دوران مدتها گذشته و شما هم بهتره که به فکر درست کردن زندگیتون باشید نه اینکه بدتر خرابش کنید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست