2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23001 بازدید | 327 پست
چه حقیقت تلخیه متاسفانه😢

بله   

ولی  خوبه   با این حقیقت تلخ  کنار بیایم

اگه  یهو   برای  خودمون اتفاق افتاد    تعجب نکنیم   و خودمون رو   بعنوان   یک زن   سرزنش نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حرفت عجیب بود حتما خیلی کم سنی خودت

من اصلا نگفتم سنش بالاست گفتم فیسش انقد بالا میرنه که نمیشه گفت اختلاف زیادی با مدیری داره

نه اتفاقا خودم دیگه در استانه سی سالگیم و اصلا بنظرم سن بالایی نیست کلا حرفم روی این بود که از لحاظ فیسی بهم میخورن اصلا اختلاف فاحشی تو سن ندارن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خب چون زن اولش اینارو از دست داده باید بره با ی جوونترش؟؟اگه اینطور باشه که ی زن چرا ازدواج کنه دیگه ...

به خاطر اینه دائم میگن خانم ها اینقدر و زیاده از حد برای شوهر و خانوادش خودکشی نکنید

خلقت این موجود دوپا اکثر مردان، بر اساس جنسی، زیبایی، جوانی زن برپا شده.

البته نه همشون،اما اکثرا، روانشناسان مرد هم میگن

سوم

جدی ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مهران مدیری سال های زیادی بود که از زنش جدا شده بود من یادمه اون اوایل که دورهمی اجرا میکرد چندتا از مهمونایی که میومدن اشاره میکردن که آقای مدیری سال هاست تنها زندگی میکنه بعدم خانومه اصلا مثل بچش نیست فیسش خیلی سن بالا میزنه ولی قیافش بد نیست خوبه