2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23002 بازدید | 327 پست
همه بازیگرا وقتی سنشون رفت بالا همشون یهو با زناشون مشکل پیدا کردن؟میترسم فردا پس فردا هم مردای ایرا ...

اصلا منطق پشت حرفاتون هست؟

خیلی ساله که جدا شدن

این همه فرهنگ غلط وجود داره از اونا تاثیر نمیگیرید؟

.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید آقای مدیری یادش رفت برای ازدواج دومش بیاد از نی نی سایتی ها اجازه بگیره!!!

نه یکی رو بت کنید نه یه دفعه بکوبونیدش !!

به زندگی خصوصی افراد هم احترام بذارید!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
روستایی بودن افتخار داره دختر جان ...نه مورد تمسخر قرار دادن .

بله افتخاره اصلا من خودم روستاییم، ولی قبول کن فرهنگشون متفاوته

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببخشید حضرت محمد رو نتونستن وادار کنن بت پرستی کنن ولی مجبورشون کردن با عایشه ازدواج کنن اونم کی حضر ...

الان حضرت محمد چه ربطی به مدیری داره؟😐

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
بعدهمین زن بازهای پررو واسه مردم تعیین تکلیف میکنن و انگ زن بازی به مذهبیا میزنن:)ضمنا من مذهبی نیست ...

انگ چی ؟ وقتی مذهب اجازه ۴ تا زن و صیغه داده مشکلی نیست که

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

نه والا..

خب حتما برو، اونجا 40 ساله سن بالا به حساب میاد و دختر اگه تا 20 سالگی ازدواج نکنه ترشیده محسوب میشه، درحالی‌که تو شهرای بزرگ دخترا تازه از 30 شروع میکنن ازدواج کردن، این تفاوت فرهنگه توهین نیست

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

زنش اولش اصلا کی هست تا حالا ندیدمش زن اول اجازه داده دوم گرفته؟

نه زن اولش یه ادم معمولی بوده که بعد ادامه پیدا کردن رابطه مدیری بااین خانم خودش میره طلا‌ق میگیره،اینوخودخانم اولشون استوری کردن

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
زنش اولش اصلا کی هست تا حالا ندیدمش زن اول اجازه داده دوم گرفته؟

زن اولش تو دهه 70 طلاق داده و اصلا هیچ موقع رسانه ای نکرده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏