2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23002 بازدید | 327 پست

آیدی زنه چیه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ متفاوت نیست ..انقد زن و دختر سن بالای خودکفا هستن تو روستا ‌‌..خیاطی ..فلافلی ..آرایشگری ..بحث س ...

اره اصلا متفاوت نیست 😏 همین نی نی سایت روزی چندتا تاپیک میزنن 20 سالم شد دیگه شوهر گیرم نمیاد چیکار کنم میپرسی میگه خونمون روستا یا فلان شهرستانه، بعد حرف من چه ربطی به خودکفایی و... داشت؟! دم اون زن و دختر که تو روستا با وجود اون فرهنگ داره زندگی میکنه گرم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

عزیزم تو مهد پیشرفت و تمدن به قولی یعنی در آمریکا یه نگاه به سلبریتی ها بکن یکیش برد پیت ک دوست دختر ...

خب دیگه اینا فقط برای زیر نافشون اهمیت میدن ،، ولی خب در کل مرد جماعت وقتی پول توی دست و بالش باشه اکثرا همینن و بدنبال ... میرن

حسادته چی آخه

اون زمان خیلی ها خواستگار حضرت خدیجه بودند و حضرت خدیجه با حضرت محمد ازدواج کرد که مالی نداشت از طرفی حضرت محمد به امین بودن معروف بود و خواهان زیادی داشت . عزیزم نمیخوام بحث مذهبی کنم چون من این کاره نیستم نمیتونم تمام سوالاتت رو جواب بدم ولی اگر دوست داری میتونی از یک روحانی مطلع و باسواد سوالاتت رو بپرسی

اره اصلا متفاوت نیست 😏 همین نی نی سایت روزی چندتا تاپیک میزنن 20 سالم شد دیگه شوهر گیرم نمیاد چیکار ...

روستا فقط جای پیشرفت آنچنانی نداره ...یعنی دخترای شهری زیر 20 سال ازدواج نمیکنن؟؛ همه اینایی ک تاپیک طلاقو ..خیانت ..و اینا میزنن عمه های منن؟! ...دیگه نمی‌دونید چجوری سرو تحشو هم بیارید ....

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

از برد پیت ک گفته دوست دخترام بالای ۲۵ بشن دیگ بدرد نمیخورن و هی عوض می‌کنه ک بهتره طرف پول و قیافه ...

دی کاپریو بود اون

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
از برد پیت ک گفته دوست دخترام بالای ۲۵ بشن دیگ بدرد نمیخورن و هی عوض می‌کنه ک بهتره طرف پول و قیافه ...

دی‌کاپریو، الانم پیر و چاق شده اصلا نمیشه نگاش کرد. البته بنظرم اینو گفته تا خودشو توجیه کنه چون چندین سال با هر مدل و دختری آشنا میشد برای ازدواج چون خیلی بچه ننه بوده ازش جدا میشدن اینم دیده کسی باهاش نمی‌سازه این حرفو میزنه که نگن ایراد داره... کلا مردا ذاتا هوسبازن، همون برد پیت اول با جنیفر انیستون نامزد بود ولش کرد رفت با آنجلینا جولی

روستا فقط جای پیشرفت آنچنانی نداره ...یعنی دخترای شهری زیر 20 سال ازدواج نمیکنن؟؛ همه اینایی ک تاپیک ...

اصلا شما متوجه منظور من نشدی الکی داری لج میکنی... فرهنگ روستا و شهر متفاوته نمیدونم چرا مخالفت میکنید. مثلا یه خانم 35 ساله تو شهری مثل تهران میتونه یه ازدواج موفق داشته باشه ولی تو روستا سخت تره اینو قبول داری؟ 

اصلا شما متوجه منظور من نشدی الکی داری لج میکنی... فرهنگ روستا و شهر متفاوته نمیدونم چرا مخالفت میکن ...

حق با شماست به هر حال آدم طبق تجربه و جایی که بزرگ شده حرف میزنه .‌شاید چون من روستایی نیستم ( متاسفانه). اطلاعات کافی ندارم ...❤️‍🩹

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

حق با شماست به هر حال آدم طبق تجربه و جایی که بزرگ شده حرف میزنه .‌شاید چون من روستایی نیستم ( متاسف ...

منم تهران بزرگ شدم ولی اطلاع دارم فرهنگ روستا چجوریه تعجب کردم اینقدر گارد گرفتید فکرکردم روستایی هستید، من عاشق روستا و مردمشم ولی میدونم فرهنگش متفاوته