2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23002 بازدید | 327 پست
آره راست میگی. برو ببین قاسمخانی و جوان و رویگری جونتون چه جوری زن گرفتند.خب تقصیری هم ندارید. نمی‌ت ...

چی میگید عزیز جون کدوم از کلماتم توش دفاع از زن گرفتن اینا بود !!!!

من اصن نه بازیگرای ایرانیو میشناسم زیاد نه اینستا دارم دنبالشون کنن 

هیچ کدومشون لایق اینکه الگویی واسه کسی باشن نیستن 

درهرصورت نه زندگی اونا نه پست من به شما ارتباطی نداشت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیری اگه می آمد خاستگاری من باهاش ازدواج میکردم 25سالمه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دختره انقد سن بالاست که سن خود مدیریو میزنه فیسشم که جذابیت چشم گیری نداره بنظرم جز عشق چیزی نمیتونه ...

الان 39 خیلی بالاست؟! از کدوم روستا پست میذاری🤔

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

الله اکبر پس مارو مسخره کردن با مذهب ؟

مگه ما به خاطر ۴ تا رزد که به اون بالا رسیدن دین داریم ما به خاطر خدا و خودمون دین داریم ،نیلوفر ابتکار هم با دامن از سفارت امریکا رفت بالا بعد شد معصومه و چادری 😄 سیاست ربطی به مذهب نداره

الان 39 خیلی بالاست؟! از کدوم روستا پست میذاری🤔

روستایی بودن افتخار داره دختر جان ...نه مورد تمسخر قرار دادن .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عایشه ۹ سالش بوده عزیزم ،

نبوده عزیزم،یه آقایی توضیح داد راجبش،مخالف هستی باش ولی دروغ نگو

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)