2777
2789

امروز یه خواب عمیق سراغم اومد و بعد اینکه پاشدم دیرم آبریزش و گلو درد دارم🤕

اموکسی کلاو خوردم و مدام لیمو ترش میخورم 

نمیخوام بدنم ضعیف شه یه کلاس مهم دارم این هفته چیکار کنمممم😭😭

ویتامین

سوپ گرم

آب گرم و عسل و لیموترش

زنجبیل

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا برات مبنویسم 

من چندتا خانم برام بی جهت طلسم گرفتن بخاطر حسادت

من رفتم کارهای قرانی ابطال انجام دادم ابطال سحر بساحر 

حالا یکی ازون زنها مریضی عجیب غریب گرفته دار میمیر 

همزمان شوهرش دار طلاقش میده 

ببین حالا شما خودت برو باطل کن بهتره چون تو دردسر میوفتی 

برای ابریزش روغن بنفشه پایه کنجد بزن به سینوس ها و پیشونیت 

آب سیب بخور

برای گلو درد سرکه سیب حتما طبیعی رو با آب قاطی و قرقره کن بشدتتتت واسه درد گلو جوابه 

عاشق خوابم 🦥💜

برا آبریزش بینی داروی طریفل

برای گلو درد چندتا انجیر ۳ یا ۵ تا با شیر گاو محلی بجوشون جرعه جرعه بخور

دارو امام کاظم ع

اگه اینا در دسترست نیست نمک دریا به روش دکتر روازاده بخور، یذره نمک دریا بریز رو زبونت و سرت خم کن سمت راست و قورتش بده و دوباره نمک دریا بریز رو زبونت و سرت خم کن سمت چپ و قورتش بده برا ما که عالی جواب میده اگه کاملا درمان نکنه لااقل چندساعتی کامل راحتیم

دوتا قرص سرماخوردگی بزرگسالان همزمان بخور دیگ رنگ سرماخوردگی هم نمیبینی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …