2777
2789
عنوان

بهترین مارک شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 245538 بازدید | 64 پست
من از تو همون بیمارستان آپتامیل گرفتم تا الانم بهش ساخته تپلش نکرده ولی اسهال و یا یبوست نگرفته.

روزی چند بار شکمش کار می کنه؟ دختر من همش زور میزنه ولی شکمش کار نمی کنه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
درد و رفلاکس نداره ولی یبوست داره خیلی زور میزنه ولی شکمش کار نمی کنه

اون وقتی کوچیکه پیش میاد یه ذره شیاف بزار براش 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به بچم اپتامیل میدادم اما وزن نگرفت دکترش ببلاک داد کم میخوره وزن نمیگیره حالا میخوام بیومیل پلا ...

یبوست نداره؟ روزی چند بار شکمش کار می کنه؟

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
منم به بچم اپتامیل میدادم اما وزن نگرفت دکترش ببلاک داد کم میخوره وزن نمیگیره حالا میخوام بیومیل پلا ...

واي خدا چقد سخته 

من از عفونت ادراري ميترسم ك نكنه اون باشه كه جلوي خوب وزن گرفتن دخترمو گرفته

ممنون ازت خانومي از ي جهت نگرانشم ك نكنه عفونت ادرارط داره ك وزن نميگيره

شاید از اونم باشه خواهش میکنم عزیزم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
یبوست نداره؟ روزی چند بار شکمش کار می کنه؟

یبوست که نداره ولی شکمش هر یه روز در میون و گاهی هم دو روز در میون کار میکنه . یبوست زمانی گفته میشه که پی پی بچه دون دون باشه یعنی رو پوشک پخش نشه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
خانومي من دخترم دو ماهو نيمشه وزن نميگيره آپتاميل ميدم ولي بازم لاغره موندم چيكار كنم دو هفتهزهم هست ...

عزیزم اگه یبوست داره باید شیرشو عوض کنی احتمال زیاد بهش نمی سازه.

من دخترم وزن تولدش کم بود ولی الان دکتر گفت وزن گیریش خوب بوده تپل نیست ولی رو نموداره

سلام

دوستان عزیز

من ۲ تا شیر اس ام ای پرو ۱ ( بدو تولد تا ۳ ماهگی ) دارم

برای نی نی خریدم ، متاسفانه با اولین قوطی متوجه شدیم آلرژی به پروتئین گاوی داره و باید شیر مخصوص بهش بدیم

۲ تا قوطی آکبند دارم که تاریخ انقضاشون هم تا ۲۰۱۹/۷/۱ هست 

۸۰۰ گرمی ، قیمتی که خریدم هر کدام ۱۱۵.۰۰۰ تومان

برای رشد و وزن دهیه مفید بچه ، عااالیه ، کلی تحقیق کردم که این شیر رو خریدم 

ولی متاسفانه نی نی من نمیتونه بخوره

اگر کسی خواست ، برام پیام بذاره که هماهنگ کنیم برای تحویلش ، دوتاش رو با هم بخواید ، کمتر میدم قیمتش رو 

این شیر خشک فوق العاده است ، میتونید داخل نت در موردش تحقیق کنید 

فروش ویژه لباس و زیورآلات اورجینال هندی برای دیدن همه ی کارها از پیج 

من هفته دیگه زایمانمه میگن هومانا خوبه ولی تحریمیم نمیاد!؟

ببلاگ بعضی بچه ها خوردن نساخته حساسیت و ..دونه زدن شیر رو مجبور شدن عوض کنن!

نان هم مامانم به داداش کوچیکم میداد نمیخورد میگم شاید نی نی ام نخوره؟

مارک چی بگیرم راهنمایی کنید حساسیت نیاره بچه بخوره وزن بگیره؟؟چه پیشنهاد میدید ممنون میشم راهنمایی کنید پاک موندم چه کنم.!میشه به ایمیلم بفرستید

من هفته دیگه زایمانمه میگن هومانا خوبه ولی تحریمیم نمیاد!؟ه

ببلاگ بعضی بچه ها خوردن نساخته حساسیت و ..دونه زدن شیر رو مجبور شدن عوض کنن!

نان هم مامانم به داداش کوچیکم میداد نمیخورد میگم شاید نی نی ام نخوره؟

مارک چی بگیرم راهنمایی کنید حساسیت نیاره بچه بخوره وزن بگیره؟؟چه پیشنهاد میدید ممنون میشم راهنمایی کنید پاک موندم چه کنم.!میشه به ایمیلم بفرستید

سلام عزیزم طبق تجربه ی من و مقالاتی که خوندم شیر خشک های سیمیلاک ، آپتامیل و اس ام ای خیلی عالین . البته باید تست کنید که کدومش بهترین سازگاری و با نوزاد شما داره . نکته مهم تر اینه که بتونید این شیر خشک ها اصلشو تو ایران پیدا کنید چون اینا هم داروخونه ای داره هم اصل برند که معمولا از دبی وارد میشه یا ترکیه که میگن اونایی که از دبی میاد بهتره . 

من خودم آپتامیل میدادم به دخترم تا آخر از جاهای مختلف خرید کردم اما چند باری سرم کلاه گذاشتن چون این شیر خشک ها خیلی کمیابه . اما از یه فروشگاه بود به اسم مادران که تا یک سال از اینا میخریدم . 

من توصیه میکنم قبل خرید کلی تحقیق کنید چون شیر ها گرونه و الکی پول دور نریزید . لینک فروشگاه و میذارم البته من فقط لینک آپتامیل هاشونو دارم 

https://madaraan.ir/خرید-شیرخشک-آپتامیل/