2777
2789
عنوان

بهترین مارک شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 245868 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به پسرم به توصیه متخصص اطفال اپتامیل دادم.خیلی وزن گرفت و خوش اشتها از آب درآمد ماشاالله خوب میخورد و عالی وزن می‌گرفت بر این بچمم حتما همینو میدم

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بهترین جایگزین شیر مادر برای نوزاد شیر بز هست دکتر میگفت تنها شیری که خواص شیر مادر رو داره فقط شیر بز هست علاوه بر شباهتش به شیر مادر حدود 96 درصد املاح و پروتین و مواد معدنی داره شیر بز ضد آلرژی هم هست برای بچه هایی که به شیر گاو آلرژی دارن بهترین جایگزینه علاوه بر این موارد برای بچه های کم وزن و بدغذا هم خیلی مفیده حتی میشه شیر بز رو از بدو تولد جایگزین شیر مادر کرد همان طور که در زمان قدیم هم شیر بز رو جایگزین شیر مادر میکردن برای بچه هایی که بی مادر بودن من که خیلی راضی هستم اگر تهران هستید میتونید شیر لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید تو گوگل تا بهترین جایگزین شیر مادر رو پیدا کنید

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن  و رفتن پیش صد تا دکتره و کلی تحقیق برای 3 تا بچه اذیت کن 

اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و میتونید شیر خارجی بخرید فقط سیمیلاک یا اس ام ای

اگر حساسیت داره خارجی میتونید بدید گلدن گات 

وزن نمیگیره  میخواید تپل بشه سیمیلاک

میخواید سبک باشه اس ام ای 

میخواید چرب باشه سیمیلاک

هضم خوب داشته باشه سیمیلاک 

از طعم شیر خوشش نمیاد اس ام ای

میل زیاد نداره به شیر بازم سیمیلاک 

البته اینا که گفتم منظور اس ام ای خارجی بود ایرانی ها خیلی با هم فرقی ندارن متاسفانه 

حتما حتما از جای معتبر بخرید خواهشا سلامت کوچولوتونو سر سری نگیرید . 

من خودم از فروشگاه مادران میخرم فقط و فقط . تو گوگل بزنید فروشگاه مادران میاد . برای دکتر محسن نظریه این فروشگاه و همه ی کالاهاش اصله و سالم میاد تو ایران

بر اساس قیمت هم به هیچ وجه خرید نکنید این محصولات خیلی خیلی حساس تر از این حرفاس از جنوبم توصیه میکنم نخرید 

اگر توانتون نمیرسید کلا خارجی نخرید 

اگر خس خس سینه داره یکم از حجم شیرش کم کن اگر درست نشد ببین کولیک داره یا نه 

اگر کنار کولیک و رفلاکس اگزما یا علائم دیگه داشت حسایسیت داره اس ام ای براش خوب نیست چون پروتئینش گاویه 

اگر شیرخودتو میدی مثل من  بیچاره نیستی  میخوای در کنار شیر خودت شیرخشک بدی بازم اگر حساسیت نداشت اس ام ای اگر داشت گلدن گات 

اگر نارس بدنیا اومده و خیلییی خیلیی وزنش کمه سیمیلاک نئوشور 

اگر رفلاکس معمولی داره و به خاطر حساسیت نیست بازم اس ام ای اما اگر شدیده اپتامیل ar  بده 

اما اگر رفلاکسش از حساسیت باشه باید یا گلدن گات بدی یا شیر هیدرولیز شده که اونا بدرد نمیخره البته ولی خب ادم مجبور میشه بعضی مواقع

سلام خانما من بچم الان ۲۵ ۲۶ روزس شیرم کمه و هر از گاهی میاد دکتر اول ببلاک نوشت شیرخشک اونو دادم یبوست آوردم رفتم عوضش کرد آپتامیل داد اون خوب بودا ولی وزنشو جلو نمیبرد و یه دکتره دیگه بردم اونم نان گرون نوشته چربه دسشوییش و اسهال میشه چیکار کنم بنظرتون بیچاره بچم گشنه میمونه