2777
2789
عنوان

بهترین مارک شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 245538 بازدید | 64 پست
من از تو همون بیمارستان آپتامیل گرفتم تا الانم بهش ساخته تپلش نکرده ولی اسهال و یا یبوست نگرفته.

خانومي من دخترم دو ماهو نيمشه وزن نميگيره آپتاميل ميدم ولي بازم لاغره موندم چيكار كنم دو هفتهزهم هست دفع نميتونه داشته باشه تحريك ميكنم رودشو دفع ميكنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپل شده بچتون رو وزنش تاثيرداشته و كي تاثيرشو ديدي؟

اره پسرم‌تپله خوبه والا از اول تاثیرش خوب بود رو بچم‌ الان ۱۵ماهشه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
تپل شده بچتون رو وزنش تاثيرداشته و كي تاثيرشو ديدي؟

منم به بچم اپتامیل میدادم اما وزن نگرفت دکترش ببلاک داد کم میخوره وزن نمیگیره حالا میخوام بیومیل پلاس رو امتحان کنم

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
اره پسرم‌تپله خوبه والا از اول تاثیرش خوب بود رو بچم‌ الان ۱۵ماهشه

دخترم دو ماهو نيمشه يه ماهه روزي٤٠٠سي سي ميخوره تو وعده هاي مختلف ولي تپل نميشه 

بنظرتون چيكار كنم

عزیزم سیمیلاک بهترینه و بسیا مقوی و غنی .خیلی هم خوشمزه است

سیمیلاک قیمتش چنده؟ سبکه رو دلش نمیشینه؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

ببخشید منم چند تا سوال بپرسم

پسرم هر کاری میکنم شیرخشک نميخوره چکار کنم بخوره 

شیر خودم چند روزه خیلی کم شده

دوهفته ای میش اومدم سایت ولی زیاد آشنایی ندارم دیشب تاپیک زدم بخاطر این سوالم ولی فک کنم کسی جواب نداد

💍👑
دخترم دو ماهو نيمشه يه ماهه روزي٤٠٠سي سي ميخوره تو وعده هاي مختلف ولي تپل نميشه  بنظرتون چيكار ...

تپل نمیشه ولی ویتامین هاش عالین هنوز زوده صبر کن نان بده اگه میخایی تپل بشه ولی تپل شدن با شیر خشک یعنی بدن بچه رو چرب کنی ک اصلا براش خوب نیس

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
تپل نمیشه ولی ویتامین هاش عالین هنوز زوده صبر کن نان بده اگه میخایی تپل بشه ولی تپل شدن با شیر خشک ی ...

يني زوده برا تپل شدنش؟نه نان نميدم بهش

چقد طول ميكشه بعد خوردن شير خشك كه بچه خوب وزن بگيره موقه تولد٤كيلو بود الان دوماهو نيمه٥كيلو هست

ببخشید منم چند تا سوال بپرسم پسرم هر کاری میکنم شیرخشک نميخوره چکار کنم بخوره  شیر خودم چند ر ...

چند وقتشه پسرتون؟

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
يني زوده برا تپل شدنش؟نه نان نميدم بهش چقد طول ميكشه بعد خوردن شير خشك كه بچه خوب وزن بگيره موقه تو ...

یواش یواش میگیره هنو کوچولوئه

ببین ببلاک و آپتامیل خیلی خوبن ویتامین هاشون حالا انتخاب من آپتامیل بوده و خیلی راضیم توام باید ببین ...

درد و رفلاکس نداره ولی یبوست داره خیلی زور میزنه ولی شکمش کار نمی کنه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …