2777
2789

تا آخر شب بیرون بود، وانت بار داره و بار جابجا کرد، خیلی هم زحمت میکشه و اصلا منکرش نیستم، پدر خوبی هم هست، شام خورد و رفت که بخوابه، منم بعد از سفره جمع کردن و شستن چندتا ظرف رفتم پیشش

(یه پرانتز باز کنم مدتیه میل جنسیم تحلیل رفته و تا نیاد سمتم هیچ رغبتی ندارم متاسفانه اون گرمه، سر همین قضیه هم از دیروز باهام سرسنگین بود خواستم برم پیشش دلشو بدست بیارم) 

دراز کشیده بود و گوشی بدست بود فکر کردم بیداره، صداش کردم جواب نداد فهمیدم خوابش برده و اونجا بود که صفحه چتش توجهم رو جلب کرد، امشب موهاشم کوتاه کرده بود، وقتی اومده بود خونه یه سلفی گرفته بود و براش فرستاده بود، گفته بود اومده خونه شام خورده و می‌خوابه، بعدشم نوشته بود قلبمی، دوستت دارم همه دنیامی و کلی ایموجی قلب...

اینم بگم قبلا چندبار تهدیدم کرده بود گرم نشم یه فکری به حال خودش میکنه 😞 ولی باورم نمیییییشه چیکار کنم من؟ 

قتل که خوب نیست پس طلاق

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا دلیل خیانتش درست نیست .از همشون عکس بگیر نگه دار

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ینی چی گرم نشم یه فکری به حال خودش میکنه

این چه مدل طرز فکریه دیگه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

چقدر یخ راجبش صحبت کردی انگار هیچ احساسی نداری 😞

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اصلا همین حرفاش بیشتر سردم کرد خیر سرمون با عشق ازدواج کردیم

فقط میتونم بگم پارش کن 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

🙂اسی حسم میگه یه نقشه است تا یه شوک بهت بزنه البته اگر ادم باهوشیه و گرنه چرا وقتی به طرف بگه میخوام بخوابم ولی گوشیش همچنان روشنه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ینی جی تهددید کرده عزیزم کار همسرت ک خیانت کرده هیج توجیهی ندهره شما اگر سرد شدی بایذ بفکر رفع این ب ...

میدونم نمیبخشم اصلا، ولی دخترم چی؟ اصلا فکر نمیکردم به اینجا برسه کارمون 

🙂اسی حسم میگه یه نقشه است تا یه شوک بهت بزنه البته اگر ادم باهوشیه و گرنه چرا وقتی به طرف بگه میخوا ...

چون از خستگی خوابش برد، خیلی خستم از زندگی مشترکم، اگه کاملا مستقل بودم راحت جدا میشدم

خودمم باورم نمیشه چرا اینطوری شدم من لامصب خیلی عاشقش بودم😢💔

شوکه شدی عزیزم کم کم به خودت میایی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝