2777
2789
عنوان

امشب خیلی غمگینم متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 63 پست
ایشالا هیچوقت درک نکنی عزیزم و همیشه خوشبخت باشیبله درسته انگار یه تیکه از وجودم رفت

بهتر میشه عروسکم 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

درسته عزیزم فعلا صبر میکنم اگه خیلی اوضاعمون غیرقابل تحمل بود جدا میشم

توکل بخدا .نگران نباش خدای توام بزرگه .هواتو داره 💛💛💛💛

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولین قدم مشاوره ست 

میتونه تو تصمیمت کمک خوبی کنه ، 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

فقط میتونم بگم الهی به حق این شب عزیز خدا زندگیامونو به خودش گره بزنه ...

از زندگیت نرو خودتو درمان کن هر طور شده میدون رو واسه ی جن ده باز نکن بیاد حق تو رو بخوره 

سخته ولی شدنیه 

زنه رو میشناسم، تتوکارشه، مادر بچه ایه که چندسال سرويس مدرسش بود

تتو کارشه؟؟؟!!!! 😳 مگه چنبار رفته پیشش برا تتو؟اصن چرا پیش خانوم؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
ممنونم عزيزم از راهنماییت

اسی واسه خیانت هیچوقت مدارا نکن سکوت نکن تو‌خودت‌نریز 

عین روانیا رفتار کن 

نذار فک کنه هرکارکنه تو آرومی 

عین وحشیا عین اینا که دورازجون پدریامادر از دست دادن رفتارکن خودتو بزن جیغ بزن همین الان صداش کن 

اگه میخوای وقیح نشه محکم جلوش وایسا 

به عنوان کسی که بارها خیانت دیده و الان داره جدا میشه بهت میگم عزیزم

اگه تا حالا انجام نداده بود و این اولین بارشه حتما جای امید هست .

ولی قطعا باید ریشه ای حل بشه و پشیمون باشه و خودش بخواد که حلش کنید.

اینکه باید ببخشیش یا نه به رفتار خودش و تصمیمش بستگی داره.

حتما باید جریمه بهت بده (حق طلاق یا مالی به نامت بزنه) بابت اینکه هم اون هزینه ی اشتباهشو بده هم خودت خیالت راحت تر باشه‌.

باید حتما برید مشاوره باید حتما به خودت زمان بدی.اگه میخوادت باید بتونه اعتمادتو جلب کنه.

فکر کنم تاپیک فیکه چون منم همش میگفتم چقدر خونسرد و آرومع آدم چنین چتی از شوهزش ببینه آتیش میگیره

خداکنه عزیزم

اما گاهی ادما شوک میشن خیلی ریلکس میشن انگار نه انگار 

بعد کم کم به خودشون میان

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من اصلا حق رو به شوهرت نمیدم چون خیانت هیچ‌توجیهی نداره ولیییی نمیشه شماهم هرجور خواستی رفتار کنی بعد بگی شوهرم خیانت کردچرااا

زندگی مشترک دوطرفس باید با چنگ ودندون هم شده نگهش داشت مخصوصا الان که همجنس های خودمون انقدرخراب شدن که دندون تیر کردن واسه خراب کردن زندگی بقیه...

مردها از کل زندگی مشترک دوتاچیز میخوان فقط یکی رسیدگی به یه وجب بالای نافشون‌دومی رسیدگی به یه وجب پایین نافشون این از قدیم میگفتن خصلتشونه وقابل تغییرم نیست اگر به این دوتا رسیدی مردت زندگیتو گلستون میکنه اگرم نرسیدی یه زن خراب از راه میرسه میاد زندگیتو جهنم میکنه

من نمیگم طلاق بگیر ولی بشین فکر کن چی شد که باعشق شروع کردین ولی به اینجا رسید...تونستی قدمی واسه درست شدنش بردار حتما