2777
2789
عنوان

امشب خیلی غمگینم متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 63 پست
زنه رو میشناسم، تتوکارشه، مادر بچه ایه که چندسال سرويس مدرسش بود

اگه راه جدایی داری بسم الله .اگه نه !!!و مدارک داشته باش جمع کن به وقتش برو شکایت .اگه محبور بودی ببخشیش راحت نزارش حق طلاق یا چیزی داره به اسمت بزنه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از خستگی خوابش برد، خیلی خستم از زندگی مشترکم، اگه کاملا مستقل بودم راحت جدا میشدم

اسی شاید واسه کارش خودشو توجیه کنه ولی با تغییر  رفتار اونم دست کشید به نظرم فعلا به روش نیار که چیزی فهمیدی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

شب عیدی این چی بود من تجربه کردم 🥺

بگردم عزیزم خیلی تجربه وحشتناکی خیلی 

سعی کن قبل هر کاری خوب به همه چی فکر کنی 

در رده اول با یه مشاور صحبت کن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اسی شاید واسه کارش خودشو توجیه کنه ولی با تغییر رفتار اونم دست کشید به نظرم فعلا به روش نیار که چیز ...

باشه عزیزم، فقط بیشتر باید زیر نظر بگیرمش اینو متوجه شدم 

اگه راه جدایی داری بسم الله .اگه نه !!!و مدارک داشته باش جمع کن به وقتش برو شکایت .اگه محبور بودی بب ...

اتفاقا اگر طلاق بگیره بهتره تا برخورد کنه و بمونه چون دیگه این زندگی زندگی نمیشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

میدونم نمیبخشم اصلا، ولی دخترم چی؟ اصلا فکر نمیکردم به اینجا برسه کارمون

نمیگم نبخش

دیرتر ببخش

بهش بفهمون دگ از اینکارا نکنه 

به روش بیار 

باهاش یه مدت قهر کن حساب کار دستش بیاد

ممنونم ازت عزيزم چشم🌹

قربونت برم خواهر 

شاید درکت نکنم اما میفهمت 

درد خیانت درد بزرگیه مثل مرگ یه عزیز 

انشالله خدا ارومت کنه 🩷

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اتفاقا اگر طلاق بگیره بهتره تا برخورد کنه و بمونه چون دیگه این زندگی زندگی نمیشه

این که صددرصد درسته .فک کنم یجا خوندم گفت بخاطر دخترم نمیتونم .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

قربونت برم خواهر شاید درکت نکنم اما میفهمت درد خیانت درد بزرگیه مثل مرگ یه عزیز انشالله خدا ارومت کن ...

ایشالا هیچوقت درک نکنی عزیزم و همیشه خوشبخت باشی

بله درسته انگار یه تیکه از وجودم رفت