2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه

177 بازدید | 9 پست

اون روز اتفاقی اینستا شوهرمو داشتم نگاه میکردم تو این سال ها اصلا فالوراشو چک نکرده بودم بعد یهو گفتم ببینم کین این همه فالور و فالوینگ داره بعد تکثرا آقا بودن ولی مثلا نزدیک به 20 نفر خانم بودن حالا اونایی ک بلاگر و فالور بالا بودن مهم نیست ولی چندین نفر فقط مثلا 60 نفر دنبال کننده داشتن بعد شوهر منم فالو داشتن و شوهرمم اونارو فالو داشت همه رو آنفالو کردم ولی از همشون اسکرین شات گرفتم که بپرسم از شوهرم خواب بود روز بعدش رفتیم خونه مادر شوهرم شبم موندیم ذهن من همونان درگیر بود اما نپرسیدم شب میخواست بخوابه ازش پرسیدم بلند بلند حرف میزد خب من دوست نداشتم مامانش اینا بفهمن میگف تو دیونه ای من الان میخوام بخوابم آمدی چرت و پرت میپرسی منم گفتم بی آبرویی میشه بیخیال شدم روز بعدش کار داشت شهر دیگه رفت من دو سه ساعت بعد زنگ زدم ببینم کجاست سرد برخورد کرد گفت واقعا برو پیش مشاور تو شکاکی تو مریضی و .... منم گفتم تو جاده اس زیاد چیزی نگم سرعت بره شب برگشت خونه یکم استراحت کرد باز ازش توضیح خواستم گفت الان من خسته کوفته اصلا نمیخام راجبه این موضوع حرف بزنم باد هم داشت گفتم خب باید حرف بزنیم گفت بزار برای من بعد من خیلی خسته ام و خوابید خب اگه زیر آبی نمیره چرا انقد طفره میره و توضیح نمیده میکه اعصابم بهم میریزه میگه دوست داری هم یه چی باشه ک منو اذیت کنی بنظرتون چرا اینجوری میکنه و نمیگه اینا کین با فالور کم اینو قبول کردن و توضیح بده اصلا من شکاک شکمو برطرف کنه الان موندم شب امد باز توضیح بخوام یا نه؟

پیج منم چند تا فالوور مرد داشت که خودم اصلا نمیشناختمشون و منم فالوشون داشتم 

این قضیه دلیل بر خیانت نمیشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شاید از فامیلاس خب، فالوور از ادم نمیخوره که. مگه سر و سری داشته باشن که بعید میدونم با 20 نفر رو هم ریختع باشه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه توضیح نخواه ولش کن

به نظرمن آدمی که بخوادخیانت کنه هیچوقت اون فردروفالونمیکنه که بخوای بعدابفهمی مطمئن باش بهت قول میدم وبیخیال شودیگه نپرس

شوهرمن 1000تادنبال کننده ودنبال شونده وفلان داره ولی الان بپرسم اون خانوماروتک تک ازش اسمشم شایدندونه اگه زندگیت مشکلی نداره ولش کن 

این گوشی ها هم پدر ملت درآوردن.....متنفرم از فضای مجازی واینستا وکوفت زهر مار.....اونروز به شوهرم گفتم عزیزم اجازه هست اینستا ت پاک کنم....گفت نه....بعدش خودش پاک کرده بود....همش چرت دروغین زندگی های الکی که کلی با واقعیت دوره.....

مشکل از شماس عزیزم ..فالوداشتن دلیل برشناخت ، صمیمیت یا علاقه یا هرچیزدیگه ای نمیشه ..مخصوصا بین اقایون ک این چیزابراشون اهمیت نداره و مجازی براشون صرفا سرگرمیه و دراینخصوص ریزبین نمیشن خیلی مثل خانوما ..عزیزم بس کن دیگه ادامه نده و کام خودتو همسرتو تلخ نکن ..بهرحال اگرچیزی هم باشه اقایون زرنگترازاین حرفان ک اتودست خانومابدن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یک چیز می‌خوام بگم خطاب ب اکثر خانومایی که خیانت دیدن،ببینید اگر همسرتون بد نیست،نمیگم خوبه،میگم بدنیست،مثلا اخلاقش خیلی تند نیست،خیلی بخیل نیست،بالاخره کم و بیش سرکار رفته و تا حدی تامین شدید،بخوام معدل بدم ب این مردا حرفم خطاب ب خانوماییه که نمره معدلی که میدن از سیزده چهارده تا نهایت هفده،میخوام بگم اگر همسرتون تا همین حد هست،زندگی کنید،الان اکثر زندگی ها خیانت توش اتفاق میفته،چون یک فضای مجازی پر از زن و دختر،دو چون خیابون پر از دختر بچه و زنهای مطلقه دنبال پارتنر هست،یه خانومی بود پزشک بود دوسه سال پیش می‌گفت من خونه شاسی بلند دارم خونه دارم اما همسرم خیانتکاره،تو این زمونه که غیر ممکن یعنی انگشت شمار شاید پیدا شن که خیانت نکرده باشن،ادامه بدید با همسراتون،سعی کنید حتی اگر دیشب متوجه خیانتش شدین این افکار رو از خودتون دور کنید،این حس و حال دل همسرتون رو میبره،اما مغز شما رو میخوره .مردا دوست دارن با دیگران لاس زدن رو ،ولی زنها احساسی هستن و از غصه از بین میرن،انقد که فشار روحی بهشون وارد میشه،خییییلیییی کم مرد عاقل داریم،زندگیتون کنید اینا کفتر جلدن هر جا برن یک روز مثل موش آب کشیده برمیگردن،نمیگم بی‌خیالی طی کنید نه جلوشون وایسین اما خیلی هم خودتون عذاب روحی ندید،تنوع زیاد شده و خیلیا هم تنوع طلبن،یعنی عاشق نیستن،این نشد یکی دیگ ن،پس بدونید این هرچیه عشق نیس،همین باعث کمی حفظ آرامش میشه،بقول یک متن که خطاب زنهای بالهوسی بود که مردا رو از چنگ زن و بچه و زندگی در میارن بود،نوشته بود خودتونو خسته نکنید،مردا آخرش میرن سمت همونی که عشق رو بهشون یاد داد❤️🌹

یک چیز می‌خوام بگم خطاب ب اکثر خانومایی که خیانت دیدن،ببینید اگر همسرتون بد نیست،نمیگم خوبه،میگم بدن ...

مرسی قشنگم وقت گذاشتی تایپ کردی نه فکر نمیکنم خیانت کرده باشه